2777
2789
عنوان

زندایی های مضخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 30 پست
فکت نامحبوب اینه واقعا زن دایی ها مزخرف هستند و مردها حال و حوصله غر زن هاشون رو ندارن واسه همین دل ...

اره دقیقا گل گفتی. زیاد هم شنیدم میگن فلان مرد بی عرضه اس ولی بقول شما دیگ حوصله ندارن 

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
فکت نامحبوب اینه واقعا زن دایی ها مزخرف هستند و مردها حال و حوصله غر زن هاشون رو ندارن واسه همین دل ...

اگه مرداحوصله ی غر غر زناشونونداشتن تو بقیه ی مواردهم دل به دلش میدادن ولی اکثرخانم هاکه طبیعتا زندایی هم میشن دلشون ازدست شوهرشون خونه

همون فکت اول درستتره دایی خودش همینه فقط پشت زنش قایم شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوره ک زنداییا مزخرفن اما ماماناتون مزخرف نیستن خب ماماناتونم زنداییب بقین😂

چون مامان من آدم ساکتیه 😐😂

حتی زنداییام قصد دارن پسرشو بر بزنن بشه دومادشون چیزی نمیگه بخاطر اینکه زن داداشاش ناراحت نشن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

چطوره ک زنداییا مزخرفن اما ماماناتون مزخرف نیستن خب ماماناتونم زنداییب بقین😂

خداروشکر ننمون زندایی نیس

فک کنم فقط منم که عاشق زنداییمم

با زندایی میشینیم. غیبت خاله و مادربزرگ🤣

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خدایا مارو از دست زندایی مرضیه نجات بده 😭😭😭🤲🏻🤲🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

فک کنم فقط منم که عاشق زنداییممبا زندایی میشینیم. غیبت خاله و مادربزرگ🤣

وای اینکارو نکن توروخدا

وای اینکارو نکن توروخدا

میشناسمش خیلی زن خوبیه یعنی تمام خانواده ی مادریم ی ور زنداییم ی ور

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من‌مادرم زندایی خیلی خوبی بود خودمم به نظرم‌خوبم کاری ندارم یکی از زندایی هامم خیلی خانومه اون یکی یه بار فقط به بار به مادرم بی احترامی کرد اونم چون مادر من که از برادرش ۱۰ سال بزرگتره گفته بود ارث مادرم رو بدین تازه بخدا ارث پدریش رو بخشیده بود نمی دونید جلوی بقیه با مادرم چه کرد من کلا همون روز قید دایی و زنداییم رو زدم حتی سلام نمی کردم  حالا داییم چند سال بعدش متاسفانه فوت کرد خانومش هر روز زنگ‌میزنه مامانم احوالپرسی و طلب ببخش من کسی رو غیر شما ندارم و ...

من‌مادرم زندایی خیلی خوبی بود خودمم به نظرم‌خوبم کاری ندارم یکی از زندایی هامم خیلی خانومه اون یکی ی ...

آره بگو موقع ارث و میراث خو زبونت هشتصد متر بود

من‌مادرم زندایی خیلی خوبی بود خودمم به نظرم‌خوبم کاری ندارم یکی از زندایی هامم خیلی خانومه اون یکی ی ...

ای بابا. خوشم میاد اینا توهیچی باشوهراشون همکاری نمیکنن جز بالاکشیدن ارث ومیراث

میشناسمش خیلی زن خوبیه یعنی تمام خانواده ی مادریم ی ور زنداییم ی ور

ولی بازم جلوش بد اونارو هیچوقت نگو. اونا هرچی هم باشن هم خونن باهات 

ولی بازم جلوش بد اونارو هیچوقت نگو. اونا هرچی هم باشن هم خونن باهات

گند بزنن به همخونی که وقتی زندگیت متشنج شده و چند روز میخوای بری خونش رات نده

اما اونجور نیستم که حرف ببرم بیارم،،در کل با زنداییم راحت ترم