2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال داشتم

87 بازدید | 11 پست

خط یه بنده خدایی دست من بوده بعد بابام فهمیده ازم میخواد خط اونو تحویل خودش بدم اما میترسم بره پیاما و تماسامونو ببینه میخواستم بدونم اگه همه چی پیاما و تماسا رو پاک کنم بابام خط و بندازه داخل گوشی خودش بازم چیزی معلوم میشه ؟؟؟؟یعنی پیاما دوباره براش نمیره؟؟؟ 

و اینکه من اگه مقاومت کنم خط و ندم بهش می‌تونه از طریق شماره تلفن همون طرف خطاشو دربیاره؟؟؟چون تهدیدم کرد اگه بهم خط و ندی خودم پیداش میکنم 😟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات خوبیت رو میخواد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ن بهش نده نمیتونه بگیره مگر اینکه با کارت ملی صاحب خط بره اون خط رو بگیره دوباره

گفت شماره تلفنشو بده خودم ردشو میزنم پیداش میکنم سیم‌کارت و ولی پیدا کنم جفتتونو زنده نمیزارم نمی‌دونم چیکار کنم بقران 😭😭

نه رلته؟

آره بابا گوشی و سیمکارت خودشو داد بهم گفت تو شرایط مهم اگه دسترسی نداشتی با این بهم زنگ بزن الان بابام فهمیده نمی‌دونم چیکار کنم بیارم بهش بدم میترسم بره پیگیر پسره شه ازش هر کاری بر میاد نمی‌خوام براش دردسر درست شه