2777
2789
عنوان

آدم بی کس

55 بازدید | 3 پست

یکی از اقوام اعصاب و روان داره حالش خیلی بده بد دهنه دست بزن داره خودم یکی دو بار ازش کتک خوردم قبلنا زنگم خیلی اذیت می‌کرد بیچاره مجبور ولش کرد رفت کسی رو ندارن اقوام پول رو هم گذاشتن بردن بیمارستان ولی بیمارستان گفته دارو روش اثر نداره باید مرخص بشه بعد گفته ما نگه اش میداریم ماهی ۱۵ تومن هزینه اش میشه دروغ چرا کسی ماهیانه اینقدر نمیده نه ما که نداریم نه اقوامی که وضعشون خوبه حالا نمیدونم چی میشه من حتی میترسمکسی در بزنه در باز کنم( آیفون نداریم زنگ معمولیه گفتم بگم) خودشم پولی نداره راه حلی دیگه ای نیست کسی از این چیزا اطلاع داده هم خودش هم ما دیگه خسته شدیم 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
چقدر شرایط سختیه

مونیم چیکار کنم زنش رفته یه جایی پرستاری گرفته چون خونه که نداره خودش هم تو خونه نمیشینه شبا ساعتای ۳ یا ۴ میاد پشت در زنگ میزنه با آجر در میکوبه 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

2790
2778
2791
2779
2792