قلیه میگو
اول پیاز نگینی رو سرخ کن طلایی بشه
بعد سبزی رو اضافه کن تفت بده جوری که خامیش گرفته بشه اما نسوزه
حالا چند حبه سیر رو بسته به ذائقه ی خودتون له میکنی
و ادویه میزنی ادویه مثل زردچوبه فلفل نمک
و اگر دوست داشتی فلفل هندی
بعد همه رو به سبزی اضافه میکنی
حالا یه قاشق تا دو قاشق رب اضافه میکنی و باز تفت میدی
که خامی گرفته شه
حالا میگو ها رو اضافه میکنی و تفت میدی یکم
بعد از اون نوبت تمر هندیه
تمر هندی رو خیس میکنی بعد از صافی رد میکنی و آب تمر رو به محتوای قابلمه اضافه میکنی
حالا به مقدار لازم آب اضافه میکنی
زیاد آب نریز لطفا چون قلیه به غلظت خوشمزه اس
و اگر آب اضافه زیاد باشه قلیه رقیق میشه و لعاب نمیاندازه
بعد از اضافه کردن آب زیر گاز یکم زیاد کن حرارت بیاد بالا
بعد ده دیقه یه ربع زیرش رو کم کن تا یک ساعت آروم قل بزنه لعاب بندازه و بعدش نوش جان کنید