2777
2789
عنوان

میگو پلو

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 34 پست
خوش اومدی خانم کلاس دوم هست اتفاقا معلم و مدرسه اول گفتن منم قبول کردم و از ۱۵ مهر بردم روانپزشک که ...

درست میشه هر چی بزرگتر بشن رفتارهای قبلی ازبین می‌ره میگم الان پسرم فقطمشکل لجبازی داره وقلدری حالا نمی‌دونم از سنش هم شاید باشه 

و اینکه هیجانش بالا هست دوست داره اول باشه خیلی خوشحال میشه یا خیلی ناراحت بیش از حالت عادی 

من که خیلی غصه میخورم برای دارودادن امیدم اینه روزی قطع بشه این قرص 

درست میشه هر چی بزرگتر بشن رفتارهای قبلی ازبین می‌ره میگم الان پسرم فقطمشکل لجبازی داره وقلدری حالا ...

پسر من هم خیلی خیلی هیجان زده میشه تو محیط شلوغ و مدرسه و البته پرحرف هم لود الان معلمش میگه عادی شده کاملا ولی من واقعا تحت فشار بودم تا درست شد شرایط

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من هم خیلی خیلی هیجان زده میشه تو محیط شلوغ و مدرسه و البته پرحرف هم لود الان معلمش میگه عادی شد ...

من همین الآنم تحت فشارم 

مثلا همه جا داوطلب هست چند تا کاردستی روزنامه دیواری درست کرده باشم خوبه 

خیلی نصیحتش میکنم 

آره پر حرفی هم دارن 

ایشالا درست بشه هر چی بزرگ تر بشه اینا دیگه نیست جاشکارای هیجانی میکنه

من همین الآنم تحت فشارم مثلا همه جا داوطلب هست چند تا کاردستی روزنامه دیواری درست کرده باشم خوبه خیل ...

فقط دارو به مرور کنترل میکنه شرایط رو و در نهایت درمان میشن فقط صبر و حوصله خیلی زیاد میخواد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️