2777
2789
عنوان

بیاین کمککککک

89 بازدید | 8 پست

تا هرچی میشهههه شوهرم خاخوادشو در حریان میزاره نیگه بزرگترمه باید بدونن  در حالیکه  مطلع کردن خونواده اصن درست نیس. اگر خاخوادش دوباره بگن مشکلاتمونو  حل کنن چحوری بهشون بگم همین فضولی پسرت مشکله؟ چجوری بگم بریم پیش مشاور شما ک مشاور نیسید؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

من خودم خیلی آدم محافظه کاریم عادت ندارم پیش کسی حتی خانواده ام مسائل زندگیم رو بگم ولی شوهرم کوچیکترین اتفاقاتی که تو روز براش بیفته رو باید بره به بابا مامانش بگه ولی من اهمیت نمیدم بیخیال چقد الکی حرص بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بايد با شوهرت مشكلت رو حل كني نه خونوادش اون بنده خداها فكر ميكنن خودتون ميخاين ك كمكتون كنن

من اصن دوسندارم اونا بفهمن ولی اون میگه چرا نباید بهشون بگم؟ من چیز پنهون ندارم ازشون باید بدونن تصمیم بگیرن کمک کنن

من خودم خیلی آدم محافظه کاریم عادت ندارم پیش کسی حتی خانواده ام مسائل زندگیم رو بگم ولی شوهرم کوچیکت ...

خب اونا میشینن میگن بدرد هم نمیخوزین جدا شین. من دوسندارم جدا شم

وا به اونا چی  پس حق داری نگران باشی شوهرمن مسائل روز مره رومیگه نه چیزایه زندگی مشترکمون رو

من چجوری بهشون بفهمونم ک این کارشون دخالته

پسرای ایرانی رو جون به جونشون کنی ننه ای هستن. 

حتما باید از ته لیوان آبی که میخورن خونوادشون باخبر باشن

منم از این مشکلات داشتم. الحمدولله کم شد.

با اعتقاد کامل هر صبح و شب آیه الکرسی رو تا علی العظیم بخون و به سر و سینه شوهرت فوت کن.

مطمئن باش فرجی میشه.

بعضی خانواده ها پسراشونو همینجوری بار میارن . پدر شوهر من هر شب زنگ میزنه به شوهرم میگه چه چه خبر . چیکار کردی کجا رفتی . اگرم نخوایم بگیم انقدر میپرسه که مجبوره شوهرم 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧