2777
2789
امیدوارم همیشه خوشحالی تو خونت ببینی عزیزممن خونم زیاد مرتب نیست وگرنه عکس میدادم الان😅

مرسی قشنگ ❤️😍 خب هرموقع مرتب بود بفرس من عاشق عکس خونم 😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی قشنگ ❤️😍 خب هرموقع مرتب بود بفرس من عاشق عکس خونم 😅

😂 مرتب نمیمونه الان میدم زود میپاکم 

انلاین باش

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مرسی عزبزدلم ببخش دیر پیامارو میخونم تک ب تک دارم جواب میدم اگلونما پتوس فیلندندرون نخل آناناسی قاشق ...

غزیزم اگه این گلا ذره نور هم نبینن باز رشد میکنن؟

کود میدی بهشون؟اگه اره چه کودی

ی صلوات بفرستین برا جور شدن کارم ب امید خدا 

شاغل بشم ب امید خدا اسمم زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شاید باورت نشه ولی ب خونمون خیلی آرامش داده از وقتی اومده خونمون زندگیم گرمترو قشنگتره 🥰

خیلی قشنگه منم دارم رو مخ مامانم میرم بگیره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اسی خونت خیلی خیلی باصفا و قشنگه انشالله به دل خوش و تن سلامت توش زندگی کنین سوال بپرسم خواستی جواب ...

مرسی عزیزدلم 😍❤️

اره از خودمونه ۶۰متره گلم 

یه حیاط کوچولو داره آپارتمانی نیس ویلاییه