2777
2789
یکی از روستاهای فومن

عه سلام عزیزم .من خودم رشت زندگی میکنم .شوهرم فومن هستش .وااای روستاهاش عشقن عقششششش

هم زبان همشهری میبینم عشق میکنم 😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم چند سالیه اومدم شمال این ویو عشقمه صبح تا شب جلو پنجره ام یه باغ بدون دیوار یه رودخونه از کنا ...

خوشبحالتون عزیزم دلم خاست 🥺🥺🥺🥺🤍

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍

خونت خیلی قشنگه

اون لوله هود و کاشی هارو اوکی کنی عالی میشع

در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾روزهام سخت میگذره خیلی دارم تظاهر به قوی بودن میکنم ولی به خودم قول دادم اونقدر تظاهر کنم اونقدر تلاش کنم که واقعی بشه ... من آدم باخت نیستم مطمئنم یه روز میام اینجا و ادامه ی این متن میتونستم من تونستم و تک تک تصوراتمو به واقعیت تبدیل کردم 💙🌊۲۹/۹/۱۴۰۴ ....۶ماه بعد

2790
2778
2791
2779
2792