2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 87 پست
نه خدا خودش می‌دونه که دروغ نمی‌گم....بله حق دارید باور نکنید چون الان همه تجربه دارن ولی به خدا من ...

خب پس کار خوبی نکردی 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چون مزاحم ناموس مردم نشدم کار بدی کردم؟

مزاحم چرا؟

میخوای بدون هیچ تجربه ای با یکی حرف بزنیو ازدواج کنی فقط؟؟؟

تجربه ای که من میگم این نیس که به طرف دست بزنیو ....

من‌منظورم اینه که معیاراتو باید تو رابطه می‌شناختی

سیاست رابطه رو یاد میگرفتی

اینکه چجوری به یه دختر اهمیت بدی رو میدونستی

یا اصن ظاهری که میخواستی رو میدونستی

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

یعنی دختراى فامیل از تو بھتر میخان؟

من متاسفانه چون باهاشون بزرگ شدم فامیل درجه یک مثل خواهرم می‌دیدم و ازدواج کردن اونا الآنم اطراف خودم نگاه میکنم کسی نیس

مزاحم چرا؟میخوای بدون هیچ تجربه ای با یکی حرف بزنیو ازدواج کنی فقط؟؟؟تجربه ای که من میگم این نیس که ...

بله اینارو درست میگی ولی متاسفانه من دیدم این بود که اونم مثل خواهر خودم و خیلی از دوستام حتی عصبانی میشدن میگفتن چرا باهاشون دوست نمیشی 

بله اینارو درست میگی ولی متاسفانه من دیدم این بود که اونم مثل خواهر خودم و خیلی از دوستام حتی عصبانی ...

به نظر من هر چیزی یه سنی داره که حداقل باید ۳ ۴ نفر تا ازدواج بری تو رابطه حالا چه قصد دوستی چه ازدواج 

معیاراتو بسنجی خودتو کامل بشناسی ببینی از چه اخلاق پارتنرت بدت میاد یا خوشت میاد 

بعد دنبال همسر باشی