2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا خب من می‌خوام بدونم چجوریه مگه

اینجوریه که مثلا دیروز تولدم بود رفته بودم پیشش 

الانشم بوی ادکلنش مونده رو لباسام انقددد دوسش دارم که نمیخوام این عطر بره از رو لباسم :)

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خب همون بچه بودی....ولی مواظب باش تو هیچ رابطه ای نرو چون دختر فرق داره انشالله ازدواج کن برو سر خون ...

آره بچه ک بودم

آره میفھمم چى میگی والا انقد تو خانواده محدودیت دارم ک خسته شدم..

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

چه جالب

اره و اونم بخاطر من در مقابل همه وایمیسته 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

اینم نظر خوبیه.....ولی من دوس دارم عاشق بشم چون تجربه نداشتم می‌خوام ببینم چجوریه

عاشق شدن اولش جذابه ، با ازدواج سنتی هم عاشق میشین منتها عشق میمونه بعد از درست فکر کردن و درست سنجیدن و تحقیق ، اونوقت وقتی فرد خوبیو عقلانی انتخاب میکنی با دیدن تفاهم هاتون و اخلاق خوب طرف روز به روز بیشتر عاشق هم میشین 

اما عشق قبل از ازدواج آدمو کور میکنه و باعث میشه دیگه عیب های طرفو نبینی یا حتی اونم خیلی چیزارو نگه واسه اینکه عشقتون پایدار بمونه ، اما غافل از اینکه بعد تو زندگی یکم که همچی عادی شد و آتیشتون خوابید تازه عیب هاتون رو میشه و نمیتونین باهم بسازین و واسه همین آمار گفته اکثر ازدواجایی که با عشق قبلش بوده تهش به طلاق ختم شده متاسفانه

همیشه این نیست ولی اکثرا این بوده

فعلا چیزی ندارم بنویسم