2777
2789

دختر عمه ام رژیم گرفت و باشگاه رفت

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. با ورزش و رژیم

دراز و نشست عضلات شکم رو سفت میکنه. پس اول باید چربیهاش رو اب کنی بعد برای سفت کردنش دراز و نشست بری

نون برنج ماکارونی و شیرینی جات رو بسیاررررررررر مخدود کن. غذاهات رو آبپز کبابی و بخار پز کن. سالاد و میوه استفاده کن. میوه فقط دو نوبت در روز چون زیادی چاق کننده میشه.چند نوع میوه رو باهم نخور. برای هر نوبت یک میوه رو انتخاب کن. موز نخور اوایل رژیم.خرما نخور تا بیست روز اول

مصرف پروتئین رو ببر بالا‌ . سفیده تخم مرغ ۹۹ درصدش پروتئینه. سینه مرغ. قارچ 

خودم وزنم ۱۰۶ بود و یک شکم خیلی بزرگگگگگگ. الانم شدم ۷۵. از اول مرداد تا الان. هله هوله نخور. روزی ۷ عدد بادوم بخور.‌جوانه گندم بریز کنار سالادت یک بار در روز بخور

شب به شب یک قاشق سبوس برنج یا سبوس گندم بریز تو شیر بخور

صبح به صبح ناشتا اب ولرم پودر دارچین و خاکشیر بخور.میان وعده اب ولرم تخم شربتی بخور

سلام. با ورزش و رژیم دراز و نشست عضلات شکم رو سفت میکنه. پس اول باید چربیهاش رو اب کنی بعد برای سفت ...

واای واقعا؟؟؟افرین به ارادتون،احسنت 

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!