2777
2789
عنوان

قهوه😊

1053 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها🙌🙌

بنده کنکوریم😆😆 ولی ساعت خوابم خیلی زیاده..بیشتر از ده ساعت تو شبانه روزو خوابم😐

حالا یه سه چهار روزی میشه ک مامانم قهوه میده بخورم ک خوابم کمتر شه!! واسم تاثیرم داشته و تا دو و سه تو نی نی سایت موندنم گوهی براین ادعاس😁😁

ولی خیلیییییی تلخه😝😖 و وقتی میخورم ب حد مرگ حالم بد میشه و روم ب دیوار میخوام بالا بیارم😐😐😯😓 

حالا سوالم از شما بزرگان اینه ک چ قهوه ای خوشمزش و تلخ نیس ولی کافئینش بالاس؟؟؟؟

بعدشم اینک این قهوه ای ک الان استفاده میکنم نمیدونم اسمش چیه و داداشم همینجوری گرفته😆😆

ممنون میشم کمکم کنید❤

منم اسپرسو میخوردم واسه امتحانا از تلخیش قلبم درد میگرفت

با چیپس و ماست میخوردم یا با شربت آناناس

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم شبای امتحان ها همیشه قهوه میخوردم

بعدش ضعف شدیییید و حالت تهووووع و گاهی حتی تپش قلب میگرفتم

دوستمم همینجوریه. اونم حالش بد میشه

بعدم مگه نمیشه توش شکر ریخت؟ من که میریزم😁

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!
قهوه با چیپس و ماست😦😧

خیلی زهره ماره اخه

یه فنجونش ۲ ساعت خوردنش طول میکشه

بینش حتما باید یه چیزی بخوریم مزش عوض بشه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
منم اسپرسو میخوردم واسه امتحانا از تلخیش قلبم درد میگرفت با چیپس و ماست میخوردم یا با شربت آناناس

باهاش خیلی چیزا امتحان کردم ولی چیپس و ماست😂😂😂 خیلی جالب بود!! ب نظرم بد نمیشه     

قهوه ی غلیظ درست کن باشکر فراوون، بعضیا قهوه ی تلخ خوردنی فشارشون میفته! ولی فک نمیکنم با شکر زیاد ...

والا یه فنجون کوچیکشو حداقل با8تا شکلات میخورم ولی..😝😝😖😖😖

باهاش خیلی چیزا امتحان کردم ولی چیپس و ماست😂😂😂 خیلی جالب بود!! ب نظرم بد نمیشه     &nbs ...

هر چی خوردی خوردی مهم اینکه مزه تلخیش اذیتت نکنه

با آب خنک هم میتونی بخوری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز