2777
2789
عنوان

اتفاق بد😨

586 بازدید | 45 پست

سلام مامانم دیروز میگفت خوابتو دیدم یه پسر جوون میخواست اذیتت کنه گفت هرجا باشی پیدات میکنم.آخرشم همش مجبور بودی فرار کنی چون جاتو بلد بود.دوباره امروز گفت خواب دیدم یه جای خیییلی شلوغ بودیم یه پیرزن زشت بین اونمه آدم چشمش دنبال تو بوده و میگفته فقط این دختر.اونم انگار میخواسته بکشه یا اذیتت کنه منم همش بهت میگفتم چون چادرت کوتاهه.

بنظرتون تعبیرش چیه؟حالا اینم بگم حجابم بد نیس به محرم و نامحرمیم خیلی معتقدم

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

اعتقادداری به تعبیرخواب؟من ک اعتقادندارم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعجب میکنم از مامانت ک با آب و تابم واست میگه خب صدقه بنداره..تو دلش نگه داره..زهره ترک شدی ک

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آره خیلی وقتا خوابمون تعبیر میشه.

پس مراقب خودت باش وجاداره بگم خواهرم حجـــابت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

شوهر داری؟؟؟؟

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
تعجب میکنم از مامانت ک با آب و تابم واست میگه خب صدقه بنداره..تو دلش نگه داره..زهره ترک شدی ک

نه اتفاقا!من نسبت به خودم خیلی دل گنده ام!!!!الانم نگران دلواپسی اونم والا دوشواری ندارم😂

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...