2777
2789
عنوان

اتفاق بد😨

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست
اوه اوه!عجب خانواده شوهر مهربونی خواهم داشت!بعد اینکه بد بودن یعنی قراره بدبخت شم؟خواب توهم اینجوری ...

آره خواب میدیم یه پسره دنبالمه . خواب میدیدم تو خواب چادری شدم . همه هم میگن فلانی چادری شده . مامانم خواب میدید یه پسر لاغر و قد بلند که دقیقا شوهرمم اینجوریه کفشه منو برداشته میگه این ماله منه . قسمته منه . مامانمم هی میگه این کفشه دخترمه .

واست میخواد خواستگار بیاد ولی باید خوب بشناسیش . 

عزیزم دیگه خوابات رو هم جایی تعریف نکن . که یه وقت تعبیر بد نکنن و بد پیش نیاد . ان شالله خیره

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
سلام عزیزم دیدن پیرزن زشت دلالت بر فتنه و آشوبه چادر هم دلالت بر حیا و پوشش تهدید کردن در خواب دل ...

آرههه اتفاقا یه آشوب رو پشت سر گذاشتم یعنی 2تا درواقع.یکی عاطفی یکیم یه بحث خاله زنکی از سمت یه آدم مسن.البته دومی هنوز ادامه داره خودمم فکر میکردم مربوط به اون باشه!

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه!عجب خانواده شوهر مهربونی خواهم داشت!بعد اینکه بد بودن یعنی قراره بدبخت شم؟خواب توهم اینجوری ...

خدا نکنه  خانوم . انشالله خوشبخت میشی . خوابتم خیره . 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
آره خواب میدیم یه پسره دنبالمه . خواب میدیدم تو خواب چادری شدم . همه هم میگن فلانی چادری شده . مامان ...

ممنون عزیزم ایشالا واسه همه هرچی خیره پیش بیاد😊

ای ای کفش بی رو برگرد شوهره خخخمن یه بار یه دختره تو خواب کفشای پاره منو دزید : )  

وااای یعنی خواستگارت رو دزدید . چه نامرد . دختره ی بیشهور خخخخخخخخخخخخخ. ولی کفشای پاره دزدید . یعنی خواستگارت ....... خخخخخخخخخخخخخ بهتر 

اره شوهر ندیده خاک برسر من که باز کفش دارشدم خخخخخ

آره خدا رو شکر کن . اون خواستگاره ....... بوده خخخخخخخخخخخخخ

ببین خوابهای مادرت خوابهای خوبی میشن اگه در آینده درست بتونی تصمیم بگیری احتمالا ی مشکل داری تو زندگیت یا ی غم ک خودت ازش خبر داری ک داری از دستش راحت میشی با توجه ب شرایطت ممکنه مشکلت بیکاریت باشه یا درست یا ی رابطه عاطفی یا چیزی ک در نظرت واست مشکله ... خودت بهتر میدونی چیه ولی کلا داری ازش راحت میشیی وفرار میکنی ولی پسری ک تو خواب دنبالته ممکنه مسکلاتت دست از سرت برندارن و همچنان پاپیچت بشن مواظب باش 

اما خواب دوم دوست ندارم تعبیر بد کنم ولی چادر توی خواب خوبه ولی وقتی اون چادر نقصی داشته باشه مثل کوتاهی زیاد جالب نیست . بنظرم بین خوابهای مامانت ربطی باشه 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
ببین خوابهای مادرت خوابهای خوبی میشن اگه در آینده درست بتونی تصمیم بگیری احتمالا ی مشکل داری تو زندگ ...

اشکال نداره بگو چادر کوتاه تعبیرش چیه؟چه ربطی بین خوابا هست؟؟

اشکال نداره بگو چادر کوتاه تعبیرش چیه؟چه ربطی بین خوابا هست؟؟

در حال حاضر مشکل عاطفی داری یا درگیر ی رابطه عاطفی هستی؟؟

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
بودم.دارم کم کم فراموش میکنم.چطور؟

خوابهای مامانت شبیه ی هشداره مثل ی اخطاره واست ک مواظب باش اینکه تو در حال فراری گفتم ک داری از مشکلت به خواست خودت فرار میکنی و اگه در حین فرار خوشحال باشی ک خیلی عالیه واست ولی اینکه اون پسر ک همون مشکلته دنبالت گذاشته یعنی اون مشکلت هنوز صد در صد رهات نکرده اینکه میگه من جاتو بلدم اون مشکل احتمالا دوباره واست پیش بیاد ک زمانش بستگی ب این داره ک مامانت چ موقع از شب خواب دیده باشه هرچی ب سحر نزدیک تر باشه زمانش ب شما نزدیکتره تو علم تعبیر میگن خواب رو ل نیکی تعبیر کنید خوبی خوابت اینه گ داره از وجود مشکلاتی اگاهت میکنه.

با توجه ب چادر ک معمولا ب ازدواج تعبیر میشه احتمالا حرف خواستگاری یا ب تعبیر امروزیها دوستی به قصد ازدواجی شروع میکنی ک بازم شروعش ب زمان خواب بستگی داره ولی عجوزه پیر و چادر کوتاه و شلوغی آزار دهنده نشونه های خوبی نیستن پس اگه پیشنهادی داری یا در آینده بهت شد  بی گدار به آب نزن 

ی احتمال دیگه هم ک میدم اینه ک ممکنه همون فرد قبلی ب زندگیت برگرده ک بازم رابطتون ب ناکامی بربخوره و اگه همون شخص برگشت احتمالا ی رازی از زندگیت برملا میشه و خدایی نکرده موجب آبروریزی بشه کلا مواظب خودت باش تمام هشدار خوابها اینه ک مواظب خودت باش