2789
عنوان

مادر شوهرم

354 بازدید | 22 پست
جاری من به تازگی بچشو سقط کرده به خاطر خونریزی و تو ماه 5 تقریبا . حالا نميدونم چرا مادر شوهرم مدام به من میگه اون چون ترسید بچشو سقط کرد و بچش پسر بود در حالی که خود جاریم می گفت من از اول خونریزی و مشکل داشتم و دکتر بهم از اول گفته بود بیا برای سقط و بچمم دختر بود . اصرار داره به من این حرف ها رو بزنه در حالیکه من اصلا سوالی نپرسیدم به نظرتون دلیلش چیه؟

غیرمستقیم میخواد تورو بکشونه وسط خاله زنک بازی،،،بی تفاوت باش

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه یکی رفته در خونش انگار دزد بوده ميخواسته بره تو . حالا این ماجرا مال 3 ماه پیشه . من واقعا واسش متاسف شدم خودمم بچه دارم میفهمم اما علت اینکه مادر شوهرم هربار اینو تکرار میکنه چیه رو نمیفهمم

وقتي أين حرف جلوت ميزنه شما هم بهش بگو  هرچي  شد مهم نيست أنشالله خدا يه دست گل ديگه بهش ب ...

هربار گفته منم همینو گفتم گفتم ان شاء الله به زودیا خدا عوضش بهش دو تا بده

یسری آدما با ناراحتی دیگران خوشحال میشن ،این چه مادریه که از سقط شدن نوش ناراحت نبست و داره جو رو متشنج میکنه آخه،چقدر ما آدما میتونیم بد ذات باشیم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

خوب کردی عزیزم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

اهميت نده بعضي ها اينقدر بيكارن شغل اولشون دروغگوي و دو بهم زني و فتنه بيار. و فتنه ببره پس أين فرصه به هيجكسي نده حتي مادر شوهر گرام 😬

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
یسری آدما با ناراحتی دیگران خوشحال میشن ،این چه مادریه که از سقط شدن نوش ناراحت نبست و داره جو رو مت ...

سوگند جان من حس ميكنم منتظره محدثه يك حرفي بزنه كه دوتا بزاره روش به گوش جاريش برسونه

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
یسری آدما با ناراحتی دیگران خوشحال میشن ،این چه مادریه که از سقط شدن نوش ناراحت نبست و داره جو رو مت ...

اتفاقا ناراحته بچه پسر بزرگشه که عاشقشه اما احساس می کنم میخواهد من دور بر ندارم مثلا . اما آخه من کاری نکردم که نشون دور بر داشتن باشه . مدام هم میگه مواظب باش حامله نشی