2777
2789
عنوان

شمام؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
من۱۰ ماه منتظر امروز بودم😋

من کماکان منتظر ۲۲بهمنم😒اصن به عشق شعاردادن نفس میکشم😲😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به خدااااااا...چه قدر از این سرود بدم میاد. بچه بودم فقط 22بهمن رو دوست داشتم چون مدرسه ها تعطیل بود. دختر داییم پیشم میومد بازی میکردیم و 22بهمن میرفتیم خرید خوش بودیم.... خخخخ بعد حواسم میرفت واسه عید. 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
نه به خدااااااا...چه قدر از این سرود بدم میاد. بچه بودم فقط 22بهمن رو دوست داشتم چون مدرسه ها تعطیل ...

اره منم،همش واسه تمرین سرود کلاسارو میپیچوندیم😂

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ما با آهنگ یار دبستانی از خواب بیدار میشیم

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار