2777
2789
عنوان

شمام؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
من۱۰ ماه منتظر امروز بودم😋

من کماکان منتظر ۲۲بهمنم😒اصن به عشق شعاردادن نفس میکشم😲😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه به خدااااااا...چه قدر از این سرود بدم میاد. بچه بودم فقط 22بهمن رو دوست داشتم چون مدرسه ها تعطیل بود. دختر داییم پیشم میومد بازی میکردیم و 22بهمن میرفتیم خرید خوش بودیم.... خخخخ بعد حواسم میرفت واسه عید. 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
نه به خدااااااا...چه قدر از این سرود بدم میاد. بچه بودم فقط 22بهمن رو دوست داشتم چون مدرسه ها تعطیل ...

اره منم،همش واسه تمرین سرود کلاسارو میپیچوندیم😂

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ما با آهنگ یار دبستانی از خواب بیدار میشیم

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار