2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حدودا 5ساله توی مهد هستم قراره از شنبه اموزش نقاشی هم بدم

به نظر من رنگ ها رو كار كنيد ممكنه بعضي از رنگ ها رو نشناسن!سه چهارتا رنگ سرد و گرم معرفي كنيد 

تركيب دو سه تا رنگ رو مثل زرد+ابي

زرد+قرمز 

بعد اشكال رو ياد بديد مربع مثلت دايره بيضي 

مستطيل 

و با اين اشكال يك نقاشي هايي رو بكشين مثلا كوه،خورشيد،خونه...و بخواين اونها هم بكشن ...

خلاقيتشونو از بين نبرين مثلااگر خورشيدو آبي كردند...

توي اين سن بيشتر نقاشي بر پايه حس و احساساتشون به دنياست خيلي دنبال اصرل نباشبد و سعي كنيد خلاقيتشونو زياد كنيد.!و با رنگ ها حالشونو خرب كنيد!

مثلا با اثر انگشتشون رو كاغذ شكل بسازن 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

مدلهاي نقاشي اماده دانلود كنيد كپي بگيريد بدين رنگ كنن روي مهارتهاي رنگ آميزيشون كار كنيد به يك جهت رنگ كنند،روي فشار وارده به مداد،بيرون نزدن 

بعد تمرين بدين بهشون بالا و پايين صفحه نقطه گذاري كنيد براسون نقطه هلي بالا رو تا جاييكه ميشه صاف به پاييني ها وصل كنند براي تقويت رسم خط صاف 

تشويق يادتون نره 

و تمرين ديگه اينكه تو ورق هرچقدر ميتونن دايره بكشن و سياه كنن ورقو از دايره براي تقويت دست و چسم در رسم دايره 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

انواع رنگ كردن هم خوبه مثلا رنگهاي انگشتي يا با چيزاي مختلف رنگ كنند قلم موهاش بزرگ ، برس ، بادكنك باد شده ، ليوان يه بار مصرف رو لبه شو بزنن تو رنگ دايره درست كنند  يجوري ياد ميگيرن كه خلاقيت داشته باشن و فقط به مداد و ماژيك و قلم مو اكتفا نكنن

رنگ مخصوص  رو برداريد و كف دستشون رو أغشته كنن و بزنن رو كاغذ و باهاش شكل درست كنن و اونو تزئين كنن  مثلا پرنده، 

اينجا خيلي از اين كارا ميكنن الان دم دست چيزي ندارم وگرنه عكس ميفرستادم برات

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟