2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم از دعای خوبتالهی به همه مامانی چشم انتظار

الهی آمین . فعلا ب کسی نگو ، پاشو برو آزمایش بده تا بیشتر از این روی مخت نباشه و مطمئن بشی . ان شاءالله که خدا همه جوره هواتو داشته باشه و از ه چی خیر هست بهترینشو بهت بده عزیزم

این نیز بگذرد . . .

الهی آمین . فعلا ب کسی نگو ، پاشو برو آزمایش بده تا بیشتر از این روی مخت نباشه و مطمئن بشی . ان شاءا ...

ممنونم

واقعا حال خوب بهم دادی

جدای از مثبت و منفی شدنش آرومم کردی

دلت آروم و لبت خندون مهربونم

عزیزم چون خودم این روزها رو تجربه کردم . هر ماه با کلی امید و استرس و قرص و دوا روزها رو میشمری و دنبال کوچکترین علامتی و نمیدونی این علامتها واسه پریوده یا بارداری .... چه روزهای سخت و مسخره ای رو شش سال هر ماه و هر روز پشت سر گذاشتم . الان یک پسرم ۴ سالشه یک پسرمم ک ناخواسته بدون فکر و خیال اومد یک سال و نیمشه .... کلا اون روزها و اون التماس ها به خدا یادم رفته و از بس؟شیطونی میکنن و از صبح تا شب فقط بهشون سرویس میدم گاهی واقعا حسرت اون روزهای تنهایی رو دارم ....

این نیز بگذرد . . .

عزیزم چون خودم این روزها رو تجربه کردم . هر ماه با کلی امید و استرس و قرص و دوا روزها رو میشمری و دن ...

منم ۵ ساله این بالا و پایینهارو دارم

خدا فرزندان گلتو بهت ببخشه و با خوشی بزرگشون کنی

امیدوارم همه منتظرا چشمشون روشن بشه

برای منم واقعی باشه

برای من بیشترین علامت توی بارداریم ک با پریودم فرق می‌کرد درد سینه بود . چون اولش هنوز تهوع نداری و فقط همش فکر میکنی الانه ک پریود بشی و علامتاش با پریود فرق نداره اما درد و تیر کشیدن سینه ک بیاد احتمال بارداری زیاده . برلی دومی ک ناخواسته بود . همش میگفتم الان پریود میشم و نمیشدم اما تادرد سینه اومد مطمئن شدم باردارم ولی هرچی بی بی چک میزدم با اینکه خیلی از پریودم میگذشت منفی بود . گفتم حسم اشتباه نمیگه رفتم آزمایش مثبت شد 

این نیز بگذرد . . .

الانم فقط برو تا قبل از ظهر آزمایش.  بیا خبرشو بهم بده الهی ک خدا هرچی زودتر خوشحالت کنه و در بهترین زمان با بهترین شرایط و به بهترین شکل بهترین بچه دنیا رو بهت بده و حظشو ببری 

این نیز بگذرد . . .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز