2777
2789
عنوان

پولمو ازش بگیرم یانه

158 بازدید | 16 پست

چند روز پیش به همکارم ۵۰ تومن دادم

گفت که برمیگردونم ولی برنگردوند

خودشم مدلش اینجوریه که پولی رو خرج کنه تا قرون آخر  از آدم مسگیره

حالا منم بهش بگم برگردون پولمو؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پنجاهزارتومنه ک نگو پولمو بده بگو فلان چیزو واسم بخر مثلا توی راهت ک پولش حدودا هم نقد باشه ی هم ...

میخوام بهش بگم که اون ۵۰ رو بزن به شماره کارتی که میدم

این خوبه؟

از دیشبه قفلی زدین رو پنجاه تومن یکی بستنیش پنجاه بود باشوهرش دعوا کرد شمام به همکارت دادی ،حالا صبرکن بزارکمی بگذره بعدشم تو روابط دوستانه وهمکاری پنجاه تومن چیزی نیس آخه بعدشم شمایی که آستانه تحملت برا اینچیزا کمه کلا از اول نده بگو ندارم

از دیشبه قفلی زدین رو پنجاه تومن یکی بستنیش پنجاه بود باشوهرش دعوا کرد شمام به همکارت دادی ،حالا صبر ...

کلا بد حق و حساب هست

حتی اونروز اسنپ گرفته بود به طرف گفته بود پولتو کارت به کارت میکنم ولی نکرده بود بیچاره اسنپیه زنگ زد پولشو گرفت

یبار هم باهم رفتیم مترو من کارت نداشتم اون کارت کشیدم برام

اون زمان بلیط ۳ هزار بود ازم ۵ هزار گرفت😐

صبر کن بهت برمی گ ردونه 

پنجاه تومان چیزی نیست به روش بیاری 

اگر هم خواستی بگیری یکروز بگو وای کیف پولمو کارتهامو جا گذاشتم فقط یک کارت همراهمه که پول توش نداره حالا چیکار کنم می خوام برگردم خونه 

احتمال زیاد اگر پول همراهش  داشته باشه میگه بیا بهت پول بدهم یا بزنه پولوهمون کارت خالیت 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

کلا بد حق و حساب هستحتی اونروز اسنپ گرفته بود به طرف گفته بود پولتو کارت به کارت میکنم ولی نکرده بود ...

من بااینجورآدما زود سرسنگین میشم وقتی دیدم یه بار بدحسابی کرد سری بعدی به هیچ عنوان پول نمیدم