2777
2789
عنوان

این گ وز چیه ابروی ادمو میبره همه جا😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6800 بازدید | 186 پست
حواست باشه همیشه سفت بچسبش😂

🤣🤣🤣🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه

در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾روزهام سخت میگذره خیلی دارم تظاهر به قوی بودن میکنم ولی به خودم قول دادم اونقدر تظاهر کنم اونقدر تلاش کنم که واقعی بشه ... من آدم باخت نیستم مطمئنم یه روز میام اینجا و ادامه ی این متن میتونستم من تونستم و تک تک تصوراتمو به واقعیت تبدیل کردم 💙🌊۲۹/۹/۱۴۰۴ ....۶ماه بعد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوز مگه خاطره غم انگیز هم داره

آره البته خاطره من نیست برام تعریف کردن 

مادر بزرگم تعریف میکرد یکی از آشناها به همراه خانواده میره خواستگاری این پسره خیلی خیلی خیلی خجالتی بوده حین خم شدن برای چایی برداشتن از سینی دست دختره میگوزه بعد یه سکوتی میشه و پسره سرش رو بیشتر از قبل انداخت پایین و یهو بعد چند دقیقه صدا کردنش و اینکه اشکالی نداره پیش میاد و اینا می‌بینند تکونی نمیخوره پدر پسره بر میگرده میگه اگر این پسر بچه منه می‌دونم که تموم کرد 

هی بقیه گفتن نه بابا این حرفا چیه و اینا باورشون نشد ولی واقعا پسره مرده بود فکر کنید از شرم زیاد بهش شوک وارد شد و مرد 😐😐😐

در کل خواستم بگم هر کسی دیدگاهی به این قضیه داره

آره البته خاطره من نیست برام تعریف کردن مادر بزرگم تعریف میکرد یکی از آشناها به همراه خانواده میره خ ...

بنده خدا😐علت مرگ براثر گوز

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

آره علت فوتش خنده دار به نظر میاد ولی خود ماجرا غم انگیزه 😑

اره😐بدبخت چقدر به خودش فشار اورده ک قلبش وایستاده

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

آره البته خاطره من نیست برام تعریف کردن مادر بزرگم تعریف میکرد یکی از آشناها به همراه خانواده میره خ ...

وای چقد بدددد تا حالا نشنیده بودم کسی بخاطر گوز مرده باشه 🤦🏻‍♀️😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

😂😂😂😂😂من بدبختم بیشترجاهاآبروم رفته... مصلارفته بودم بیرون. دم یه مغازه ای وایساده بودم خیلی داشت بهم فشارمیومد🤣شلوغم بودحسابی پرسروصدا.. منم گلاببروتون ولش کردم. بعدپشت سرمونگاه کردم دیدم یه پسره هاج واج داره نگام میکنه😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫢🫢🫢حالاانگارخودش تاحالانگوزیده بود.. نشست روموتورفرارکرد😆😆😆😆😆😆😆😆😆حالا سوالم اینه آیابراکسی ام تعریف کرد🤔😆😆😆

😂😂😂😂😂من بدبختم بیشترجاهاآبروم رفته... مصلارفته بودم بیرون. دم یه مغازه ای وایساده بودم خیلی داش ...

یبارم بادوستم بیرون بودیم اومدم بخندم ول شد😂😂😂😂😂اونم انگاراصلانشنیده بود🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂من بدبختم بیشترجاهاآبروم رفته... مصلارفته بودم بیرون. دم یه مغازه ای وایساده بودم خیلی داش ...

بنده خدا شوکه شده😂

اره بابا برا کل دوستاش تعریف کرده 😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!