من چون خودم خيلي اعتماد بنفس پاييني دارم و باعث شدم شخصيتم جلوي همسرم پايين بياد و همه جوره سواري ميدم بهش دلسرد شدم از زندگي ميخوام خودمو قوي كنم و هر روز اينجا گزارش بديم تا يه موقع سستي نكنيم ، ميخوام ديگه من براي أشتي پيشقدم نشم بيايين همديگه رو كمك كنيم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس عزيزان اين تاپيكو به علاقه مندياتون أضافه كنين چون قراره روزانه گزارش رفتار و عملكردمونو بديم تا مبادا سستي كنيم و زود وا بديم. اگه نميتونيم همسرامونو تغيير بديم پس بهتره خودمونو تغيير بديم بلكه فرجي بشه و اونام تغيير كنن
خودخواه،لجباز،يك دنده، تمام كارهاشو به همه و مخصوصا خانوادش اطلاع ميده، مواقع قهر اصلا نمياد منت كشي، سر بيشتر چيزا منت ميذاره، حسوده، غيرت زيادي، منفي باف،رفيق باز
بله دقيقا من مشكل أصليم همسرمه امشب تصميم جدي گرفتم كاري كنم از غرورش كم كنه و ببينه كه داره زندگيمو ...
همیشه اونی که باید غرور داشته باشه خانومه نذار کم بگیرتت خودت رو ببر بالا همیشه خودت و لایق بهترین چیزها بدون تا اونم یاد بگیره به زیباییت اهمیت بده به اندامت برس برای خودت وقت بزار برای اینکه موفق بشی خیلی زیاد به خودت احترام بزار من همیشه ارزوم اینه که زنهای این سرزمین مثل خورشید بدرخشن موفق باشی دوست من 💪💪💪❤️❤️❤️
به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️