2777
2789
عنوان

شوهرم

296 بازدید | 20 پست

بچها اول از همه ببخشید من واقعا معذرت میخوام بابت سوالم🙏🏻 تورخدا گزارش ندید من جایی رو نداشتم سوالم بپرسم 

خواهرانه راهنمایی کنید    من توی رابطه جنسی با همسرم وقتی از علایقم گفتم ناراحت شد  خواستم چیز نا معقولی نبود 

یا همسر من اصلا معاشقه بلد نیست من واقعا اذیت میشم نمیشه که اون فقط خودش لذت ببره 

امشب خیلی ناراحت شدم اومد کارشو کرد بعدم بدون توجه به ناراحتی من رفت خوابید  خیلی حالم بده خیلی زیاد حس کردم انگار ادم‌نیستم 

غلط کرد

خودش که فقط دم و دستگاه نداره

نذار ازت استفاده کنه و حس استفاده شدن بهت بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یک پیام یا تو یک نامه حرفاتو بنویس براش تا توی تنهایی بخونه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
غلط کردخودش که فقط دم و دستگاه ندارهنذار ازت استفاده کنه و حس استفاده شدن بهت بده

اصلا نیومد باهام حرف بزنه که بگو چی میخوای خیلی راحت رفت خپابید  خیلی ناراحتم خیلی

بهش بگو حس میکنم بهم تجاوز میکنی بگو نیازهای منو باید برطرف کنی چون شوهر کردم برای همین

من خیلی دارم اذیت میشم اصلا بلد نیست هیچ  ببخشید معاشقه ای بلد نیست فقط میاد کارشو‌میکنه میره  چند وسط رابطه ی سری چیزای که به من لذت میده رو گفتم ولی اصلا انجام نمیده 

من مجردم در مورد این مشکل دقیق نمیدونم

اما بعضی وقتا لازمه چندبار بگی نه با قهر و دعوا

بعد اگ میبینی چیزی میگی ناراحت میشه بهش فرصت بده شاید حلش کنه

خیلی از آدما وقتی بهشون انتقاد میشه براشون سنگین هس 

ولی ممکنه تغییرات رو ایجاد کنن

اصلا نیومد باهام حرف بزنه که بگو چی میخوای خیلی راحت رفت خپابید خیلی ناراحتم خیلی

باهاش حرف بزن

نمیشه اینجوری

روانت داغون میشه بخوای اینجوری ادامه بدی،گوش نده که مبگن وظیفه زن تمکینه، اصلا ابنجور نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی