2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت بعد

شاید ۶ماه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

عزیزم چه مدت جدا بودین ؟ کار خاصی کردی؟ دعا قانون جذب یا ...

چهار ماه خانوادم مخالف بودن اومد خواستگاری قبول نکردن بعدش هرچقد تلاش کرد نشد منم این وسط داشتم میمردم بابام رفته تهدیدش کرده دیگه نیا دخترمون خیلی غصه میخوره اینحرفا اونم میره ک میره من زنگ میزدم حتی جوابمو نمیداد که امیدوار نشم بعد چهار ماه نذر چله نمونده بود انجام ندم هرچی بجهای سایت میگفتن انجام میدادم 

تا که نماز شب معجزع کرد کار خاصی هم نمیخاد میبینی نصف شبا حالت بده نه میتونی گریه کنی نه میتونی بخابی یجوری حالت پاشو سجاده پهن دو رکعت نیت کن هرچی تو دلته بگووو باخدا حرف بزن درد و دل کن ببین چجوری جواب میگیری

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
چهار ماه خانوادم مخالف بودن اومد خواستگاری قبول نکردن بعدش هرچقد تلاش کرد نشد منم این وسط داشتم میمر ...

مرسییی عزیزدلمممم💓منم تقریبا شرایطم مشابه شماست اما من ارتباطمو قطع کردم دیگه زنگ نزدم بهش 

نمیدونم درستش چیه