2777
2789

سلام من ۱۳ساله دچار حملات شدید پنیک میشم و اضطراب مزمن و وسواس فکری دارم .با دارو حالم خوبه فقط .الان باردارم و دکتر دارو هامو قطع کرده .به شدت از بچه ی دوم به بعد فوبیای بیمارستان گرفتم و می‌خوام فشارمو چک کنم باید حتما ی نفر باهام باشه وگرنه حالم بد میشه.ی با ر رفتم سرم بزنم دچار پنیک شدم و مطب رو گذاشتم روی سرم.حالا من بعد هفت سال حامله شدم با کاندوم و طبیعی با هم .الآنم ماه آخرم و فکر به اتاق عمل داره منو دیوانه می‌کنه.کارم شده گریه کردن فقط .هر چی هم به خدا متوسل میشم انکار نه انگار 

ششمین کاربری 😒

این صلوات میگن برا حاجات مهم و سنگین تجربه شده ست

۵۳۰ بار پشت سرهم این صلواتو بفرست تقریبا یک ساعت و خرده ای وقت میگیره

سرچ کن تلفظ صحیحش ببین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش با این شرایطت باردار نمیشدی 

الان با این شرایطت که دکتر داروهاتو قطع کرده اخه ما چی بگیم عزیزم؟ شما نباید باردار میشدی و داروهاتو باید ادامه میدادی 

الان نه تنها به خودت بلکه به اون جنین هم اسیب میزنی.

چند ماهته؟؟

کاش با این شرایطت باردار نمیشدی الان با این شرایطت که دکتر داروهاتو قطع کرده اخه ما چی بگیم عزیزم؟ ش ...

وقتی شدم چیکار کنم.هفت سال کاندوم استفاده کردم حتی قبل تر از اون .روش مطمعنی بود نمی‌دونم چطور من باردار شدم.الان ماه آخرم

ششمین کاربری 😒

😢😢😔من بیماریم با ق ص درمان نمیشه فقط کنترل میشه .اصلا از هرچیزی به دکتر مربوط باشه میترسم

ذهنتو جاهای خوب بفرس

بیمارستان هم با همسر و مادر برو 

بعدشم ب خودت قول ی جایزه رو بده ک اگه رفتم و فلان کارو کردم اون فلان چیزی رو ک دوس دارم میخرم

فقط خودت ب خودت میتونی کمک کنی عزیزم

چجوری با وجود کاندوم باردار شدی؟

بخدا نمی‌دونم.حتی پاره هم نشد وگرنه اورژانسی میخوردم .ی روز عقب انداختم فقط خواستم شوهرمو بترسونم الکی .رفتم بی بی چک خریدم که با خودکار پر رنگش کنم بگم حاملم و بخندیم .دیدم سریععععععع دو خط افتاد

ششمین کاربری 😒