2777
2789
عنوان

فردا اولین قرارم با خاستگارمه

162 بازدید | 14 پست

چ کار کنم ب نظرتون میبرتم کافه اولین قرار؟ 

اگه برد من دنگمو حساب کنم یا اون باید حساب کنه روم نمیشه حساب نکنم 

امروز پشت تلفن گفتم کجا بیام

گفت قاعدتا مرد باید سراغ دختر بره 

کاش اهل رمانتیک بازی باشه🥲

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

استارتر عزیز ببخشید پیام میزارم

میشه یه دیقه بیاید تاپیک اخرم رو بخونید 

لطفاااا ❤️🙏☹️خیلی ناراحتم

بخاطر عکس...

بیاید صلوات میفرستم براتون 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دل و جراتی داره میخاد زن بگیره تو این دوره زمونه

😂😂😂😂

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
منم دیروز رفتم ، هیچی خود واقعیت باش من گفتم بریم پارک بشینیم خیلی خوب بود هوا هم عالی بود

پارک دوست ندارم زیاد دلم یه جای دنج میخواد سراغم ندارم

پارک دوست ندارم زیاد دلم یه جای دنج میخواد سراغم ندارم

من خواستم جوری باشه که زیاد خلوت نباشه و هوای آزاد باشه منکه راضی بودم دفعه بعدم میگم بیاد همونجا😂

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

منم دیروز رفتم ، هیچی خود واقعیت باش من گفتم بریم پارک بشینیم خیلی خوب بود هوا هم عالی بود

شما اوکی شدین باهم؟ 

شما اوکی شدین باهم؟

آره ، درجا گفت ازت خوشم اومد منم از اخلاق و رفتارش خوشم اومد قراره بابام این هفته که از سرکار برگشت همراه داییش بیاد باهاش حرف بزنه ببینم نظر بابام چیه

من خواستم جوری باشه که زیاد خلوت نباشه و هوای آزاد باشه منکه راضی بودم دفعه بعدم میگم بیاد همونجا😂

زشته اگه گفت کجا بریم بگم فرقی نداره؟ 

ی مدلی نیست؟ 

نمیگه بلد نیست درست تصمیم بگیره؟ 

آره ، درجا گفت ازت خوشم اومد منم از اخلاق و رفتارش خوشم اومد قراره بابام این هفته که از سرکار برگشت ...

انشالله هر چی خیره پیش بیاد

زشته اگه گفت کجا بریم بگم فرقی نداره؟ ی مدلی نیست؟ نمیگه بلد نیست درست تصمیم بگیره؟

اصلا زشت نیست بگو خودت تصمیم بگیر برام فرقی نداره 

فدات ، همچنین واسه شما🫶

مرسی عزیزم