نا_زنین مدیر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9095 عنوان اگه یه پسر خیلی وابسته بشه | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست وابستگی تا حدی که ضعیف بشه در مقابل فاصله گرفتنتون چی بهش میگید خیلی وسواسی و حساسم باشه بنظرم چندشه 1404/02/03 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناناسسی عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 888 اصلا نشونه نداشت خیلی واسم وقت میزاشت بخدا گوشی از دستش نمی افتاد نمیدونم چرا اینکارو کرد یهویی شوکه ... منم یه دوباری خیانت دیدم کلا به همچی بدبینم تونستی به زندگیت برگردی؟مثلا نشونه هاش این نبود کمتر زنگ بزنه یا کمتر بیرون برین اما پیامو اینا داشته باشین؟
نا_زنین مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9095 منم یه دوباری خیانت دیدم کلا به همچی بدبینم تونستی به زندگیت برگردی؟مثلا نشونه هاش این نبود کمتر زنگ ... منم بدبینم هیشکیو جدی نمی گیرم دیگه برن گم شن فقط اولش خیلی برام سخت بود حتی برگشت گفت ببخش نتونستم ببخشم گفتم فقط نبینمت اره پیام میداد کمتر از قبل کمتر بیرون میرفتیم
ناناسسی عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 888 منم بدبینم هیشکیو جدی نمی گیرم دیگه برن گم شن فقط اولش خیلی برام سخت بود حتی برگشت گفت ببخش نتونستم ... بخدا خواهر این پسرا همه خیانتکارن هیچی از تنهایی بهتر نیست
نا_زنین مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9095 بخدا خواهر این پسرا همه خیانتکارن هیچی از تنهایی بهتر نیست همین نی نی سایتو ببین تاپیک میزنن خدا کنه قسمتم بشه رویایی هستیم ما دخترا ولی پسرا دنبال منافع خودشونن ما خنگیم یه کم😕😂
ناناسسی عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 888 همین نی نی سایتو ببین تاپیک میزنن خدا کنه قسمتم بشه رویایی هستیم ما دخترا ولی پسرا دنبال منافع خودشو ... اره ارزوشونه رل بزنن میرن اینستا چندتا از این رابطه های فیلمی میبینن فکر میکنن خبریه من ۶۳کیلو بودم رل زدم شدم ۵۲دیگه حساب. کن چقدر خوش میگذره رل 😂
نا_زنین مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 9095 اره ارزوشونه رل بزنن میرن اینستا چندتا از این رابطه های فیلمی میبینن فکر میکنن خبریه من ۶۳کیلو بودم ... رل داشتن فقط یعنی استرس مخصوصا وابستشم بشی