2777
2789

من تو مجازی تو یه گپ بودن ده نفر بودیم با هم دوست بودیم رنج سنی 15_21

بعد یه پسر اومد پیویم و سر صحبت باز کرد و فهمیدم اشتراکات داریم بعد یه روز برگشت بهم گفت که فلانیو دوست دارم

بعد بخاطر فلانی به ناحق با بقیه بد برخورد میکرد حتی اگر مقصر فلانی بود

با منم چندین بار بدترین برخوردارو کرد بدترین و زشت ترین حرفارو بهم زد

بعد من یهو دیدم از این خوشم میاد درحالی که بهم میگه ابجی😐😂😐

بعد یه روز که با فلانی کات کرده بودن ساعت دو نصف شب بود و من تصمیم گرفتم اعتراف کنم(من هیچ وقت احساسی تصمیم نمیگرفتم حسرت به دل مونده بودم یجا بر اساس احساسات عمل کنم😐😂) بعد اونم الکیی گفت منم دوست دارم و یه مدت باهام حرف زد اعصابمو خورد بازی روانی سرم دراورد اخرشم که به هدفش نرسید گفت گورتو گم کن😐(من چقد سر اون گورتو گم کن عر زدمم) 

ولی الان که دقت میکنم نه قیافه داشت نه اخلاق واقعا از چی اون خوشم اومد اصلا چرا باید وقتی یکی اینجوری بهم توهین میکرد رو دوست داشته باشم 😐😐یعنی کمبود محبت دارم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع 14 سالم بود

تاثیرات هورموناس 

من تا قبل از سن بلوغ از پسرای بالغ متنفر بودم 😂😂

الان نه که خوشم بیاد اما بدمم نمیاد

تا حالا دوس پسر و اینام نداشتم چون میدونم که بیشترش اسیب روحی روانیه سن نوجوونی هم وقتش نیس

نصیحتی که بهت میکنم 

بچسب به درست 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...