2777
2789
عنوان

دلااار چی میشهههه چیکار کنمممم

124 بازدید | 11 پست

هرچی داشتیم دلار خریده بودیم که یکم سود کنیم با این قیمتا...الان همینجوری داره میاد پایین

من از خدامه کشور اوضاعش خوب بشه پول ماهم با ارزش بشه ولی الان چیکار کنیمممم اصلا نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هرچی داشتم‌ سکه خریدم

اما انشاالله ارزون شه جتی اگه من ضرر کنم ولی اوضاع آینده کشور خوب بشه ارزونی‌بشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

دلار ارزون نشده قیمت دلار همین الانم از ارزش واقعیش بالاتره طمعکارا به خواسته هاشون نرسیدن و منتظر فلج شدن اقتصاد مملکت بودن تا بلکه یه قرونشون بشه دو قرون همین دلاری که خیلیا آرزوی گرون شدنشو دارن نیازمند واردات دارو وغذا و...کشوره نه راه سرمایه گزاری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸