2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 40 پست

منم سعی کردم تو دران نامزدی که سه سال بود خوب باشم بدی هاشو نمیدیدم و بی خیال بودم اما بعد عروسی من کارش بدتر شد الان 4 سال از عروسیم می  میگذره حتی برادر شوهرم و دختر 10 سالش با من بعد رفتار می کنن یه ویزگی که داره مدام از من پیش مادر شوهر و خانواده خودش شکایت می کنه . این سری رفتینم تولد دخترش من بهش کادم دادم دستمو دراز کردم که بهش دست بدم و 3 بار روبوسی دست من همین جوری دراز بود این دختر به من دست نداد باباش که دید همون اول گفت به زن عمو دست بده که اخرشم ندادخیلی ضایهع شدم چون خانواده مادریشم همه بودن

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواست جاری باهام خوب بود نه این که با هام دشمنی داشته باشه باربارها برای خوب شدن رابطه تلاش کردم اما نشد که نشد. ما کلا دو تا جاری بیشتر نیستیم و خوهر شوهر هم نداریم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

در کل حتما یه روز تاپیک مفصل ماجراهای من و جاری رو میزنم واقعا نیاز به همفکری دارم و برام شده یه مشکل بزرگ

کسی نیست

عریزم از جاری انتظار نداشته باش

در ضمن هر طوری با شما رفتار میکنه همونجوری رفتار کن

در ضمن یادت باشه همیشه روابط دو طرفه هست، اینکه یه طرف بخواد رابطش خوب باشه کافی نیست

تا خدا هست به غم وعده این خانه مده ... ^_^

این برا سخته وقتی جایی که با همییم فقط سلام کنیم

وقتی کسی نباشه نه سلام میکنن نه جواب سلام میدن اما وقتی کسی باشه با هام صمیمی میشن و سلام می کنن هم جاری هم برادر شوهر

واقعا حیف وقتم که شب برا درس بیدار می مونم اما مدام کاراش مثل یه فیلم کل هفت سال میگذره متاسفانه هر هفته می بینیم همو

واقعا حیف وقتم که شب برا درس بیدار می مونم اما مدام کاراش مثل یه فیلم کل هفت سال میگذره متاسفانه هر ...

عزیزم کی شمارو مجبور کرده که هر هفته ببینیش ؟و اینکه اگر خونه مادرشوهر برنامه دورهمی هست مثلا ۵ شنبه شما جمعه برو نذار تو یه روز که اونارو ببینی .اخه فکر میکنم جاری اونقدر هام هم مهم نیست تو زندگیمون که بخوایم حتی بهش فکر کنیم و خودمون رو ازار بدیم.