2821
2789
عنوان

جاری

922 بازدید | 40 پست

شما با جاریتون چه طور رفتار می کنین و برعکس رابطه جاری با شما چه طوره؟

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

خیلی محترمانه و رسمی و به دور از صمیمیت

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داریم چت میکنیم باهم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه جورایی از داشتن جاری خسته شدم حرکاتش و با کاراش واقعا درموندم مدت هاس که اذیتم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

ندارم هنوز ولی ازدن جاری بداام...نیت کردم اگه کاری برای اون کردن که برای من نکرده بودن پدرشونو در بیارم...البته پدر مادرشوهرو..به جاری کاری ندارم..اون بیچاره چه گناهی داره..

یه جورایی از داشتن جاری خسته شدم حرکاتش و با کاراش واقعا درموندم مدت هاس که اذیتم

محلش نده کمتر همو ببینید وقتی هم میبینی سر سنگین باش.که در آرامش باشی

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
2823
2791
2779
2792