2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 40 پست
خیلی محترمانه و رسمی و به دور از صمیمیت

بهد از سه سال تصمیم گرفتم رسمی باشم اما حالم داره ازش بهم میخوره حتی دیگه سلام کردن هم برام سخته

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه بارزش امشب ، جاري ندارررررم تازه ، عروس خواهر شوهرمه ، سر جرياني كه تاپيك زدم قبلا ، بعد از دو ماه مادر شوهرم دعوت كرد اونم براي تولد دختر يه خواهر سوهر ديگه . اونا اومدن تولد دختر من مث برج زهرمار نشستن اخمو . حالا من رفتار خودشونو كردم اصلا امشب باهاشون ( خواهر شوهرا حرف نزدم ) اين عروس خواهر شوهرم فقط آكروبات بازي نكرد وسط انقدر از موقعيت سواستفاده كرد . انقدر باهم خوب باشن جونشون در اد من اصلا تكون نخوردم ، انقدر خود شيريني كرد خودشو عروس خوبه نسون بده . جهنم

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .

یه سوال میپرسم نریزید سرمااا سواله سواللل 

مگه همه با هم یه خانواده بزرگ نیستیم چرا نباید جاری با جاری خوب باشن با هم؟کنجکاوم بدونم چرا اکثرا با جاری یا باجناق مشکل دارن !!

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یه سوال میپرسم نریزید سرمااا سواله سواللل  مگه همه با هم یه خانواده بزرگ نیستیم چرا نباید جاری ...

چون جاری حسادتشو خیلی تابلو نشون میده. قشنگ میره رو مخ

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕

من از همه بدتر

وضعیت زندگی بین من و جاریم خوب و ص عیت ما بالاتر

و خیلی مواقع بهش حق میدم

ولی همیشه در قیاس خیلی وقتا دعوا راه میندازه و میگه چرا اون اینو داره

مثلا بعد 3 سال ما با یه بدبختی رفتیم مشهد

دعوا راه انداخت که چرا اینا رفتن مشهد اونم با هواپیما و کلی چیزا دیگه

قبول دارم سختشه ولی بازم اونم بعضی جسنی دیگه تو زندگیش داره که من ندارم

باز من همیشه به شوهرم میگم برو به بابات بگو براشون این کارو بکنه این پولو بده

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

من تو خونه مادرشوهرم ببینمش هر جا بشینه جفتم به بهانه ی بچم جامو عوض میکنم که زیاد باهاش هم کلام نشم چون من خیلی بی حاشیه هست شخصیتم اما اون مدام دنبال حرف کشیدن و داستان سرایی کردن هست متاسفانه😞

من اولش خیلی باهاش خوب بودم تماس میگرفتم حالشو میپرسیدم با هم مبگفتیم میخندیدیم تا اینکه یه بار. شنیدم پشت سرم حرف زده منم کلا گذاشتمش کنار 

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉