2777
2789
عنوان

خیانت

235 بازدید | 10 پست

من واقعا ی پارانوئیدی ام شکاکم شدید نسبت ب همه

متنفرم از کسایی ک بخوان ب نامزدم نگاه کنن یا اون بهشون نگاه کنه

ازین قبیل داستان هام ک میشنوم حساس تر میشم

ی همکلاسی داشتم 15 سالگی ازدواج کرد الانم(17) طلاق گرفت

شوهرش 16 سال ازش بزرگتر بود ب حدی زشت بود ک نگو پول نداشت ک خرجشونو پدر شوهرش میداد پسره ی وجب بود بخدا دختره همقد خودش یا بلند ترم بود هیکلشم عالی ساعت شنی بعد بخاطر خیانت پسره جدا شدن از ظهر حال سکته دارم

وقتی اون خیانت کرد بقیه چی؟

وقتی ب اون پا دادن دیگه واقعا نمیتونم ب نامزدم اعتماد داشته باشم دارم روانی میشم از بس فکر چرت کردم بخدا دست چپم یجوری تیر میکشه و درد میکنه ک انگار ترکش خوردم

پشت سرمم هنوز از دستم دردش بدتره

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

تو اگه بهش اعتماد داشته باشی ترس خیانت شو هم نخواهی داشت 

بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وا مگه چیزی ازش دیدی؟ چون اون نر خیانت کرد دلیل نمیشه شوهر شما هم خیانت بکنه

نه هیچی ندیدم ازش خودش هم قسم می‌خوره میگه اینا تو ذاتشونه تو ذات ما نیست

ولی نمیتونم دارم روانی میشم

نه هیچی ندیدم ازش خودش هم قسم می‌خوره میگه اینا تو ذاتشونه تو ذات ما نیستولی نمیتونم دارم روانی میشم

خب عزیزم شما شکاکی این خودش ی مشکله پیش تراپیست برو بت کمک کنه یکم دیدت بهتر بشه. یا ازین قضیه رفیقت ترسیدی یا قبلا توسط ی ادم دیگ بت خیانت شده و بی اعتماد شدی. اینقد شکاک نباش و ب شوهرت نگو ممکنه سرد شه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خب عزیزم شما شکاکی این خودش ی مشکله پیش تراپیست برو بت کمک کنه یکم دیدت بهتر بشه. یا ازین قضیه رفیقت ...

چیزی نگفتم بهش قبلا هم خیانت ندیدم

ولی تو وجودم ازش متنفرم و ترس دارم

چیزی نگفتم بهش قبلا هم خیانت ندیدمولی تو وجودم ازش متنفرم و ترس دارم

تراپیست میتونه کمکت کنه. فقط اینجوری خودت حس بدی میگیری بهتره حل کنی این مشکلو

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

میگن کسایی خیانت میکنن که یا اعتماد به نفس ندارن یا خیلی اعتماد به نفس دارن... اون پسره با خیانت خواسته اعتماد به نفس نداشتشو جبران کنه

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

میگن کسایی خیانت میکنن که یا اعتماد به نفس ندارن یا خیلی اعتماد به نفس دارن... اون پسره با خیانت خوا ...

وای نامزد منم خیلی اعتماد بنفس داره

البته نه در برابر من همیشه حرف از سر بودن و بهتر بودن منه

ولی واقعا نگرانم کرد این موضوع

وای نامزد منم خیلی اعتماد بنفس دارهالبته نه در برابر من همیشه حرف از سر بودن و بهتر بودن منهولی واقع ...

چرا اخه الکی نگران میشی، کسیکه خیانت میکنه ذاتش خرابه همه که اینجوری نیستن عزیزم

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵