2777
2789
عنوان

کارت اهدای عضو همسرم…

1085 بازدید | 33 پست

راستش من دوست ندارم به از دست دادن فکر کنم.

چه بخوایم چه نخوایم، در زندگی از دست دادن رو تجربه می‌کنیم.

ترجیح میدم روزهای زندگیم رو بدون فکر کردن به از دست دادن بگذرونم.

از پیش‌بینی چیزهای ناخوشایند بیزارم.

امروز صبح که همسرم توی ماشین بهم گفت کارت اهدای عضو گرفته، ناراحت شدم.

بیشتر از اینکه ناراحت بشم، دلم شکست.

پیش خودم فکر کردم اون که میدونه من چقدر دوستش دارم چرا من رو هل میده توی هراس و واهمه و ترس.

اصلا چرا یکی باید توی ۳۵ سالگی وقتی دوتا دختر ۴ ساله و یکساله داره به چنین چیزی فکر کنه.

تمام روز سردرد بودم

غصه داشتم

ولی یک کم که گذشت فکر کردم تصمیم خودش بوده و به من ربطی نداره.

هر چند که ته دلم هنوز غمیگنم و توی عمق قلبم بدون اینکه به زبون بیارم میگم همه چیز تو، به من ربط داره ولی خب امیدوارم خدا بخاطر قلب مهربونش کاری کنه زیاد عمر کنه.

کاش صد ساله دیگه از اون کارت استفاده بشه….

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۲ سالمه چهار سال پیش گرفتم 

اتفاقا وقتی اعضا اهدا میشه حداقل انگار اون قلب هنوز زندس 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

منم میخواستم بگیرم بابام رضایت نداد🥲

ولی ربطی به سن نداره ها...

مردن واسه همس آدم که میخواد بره زیر خاک چرا اندام و عضوهاشو مورچه و حشرات بخورن...حداقل اون عضو به ی آدم دیگه حیات میبخشه

نباید ناراحت بشید انشالله تا ۱۲۰سال عمر کنن

منم شوهر کنم ایشالاااا ک رضایت میده میرم کارت اهدای عضو میگیرم

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

چقدر خوبه ک اینقد دوسش داری شوهر من اینقد اذیتم کرده ک مردنش ناراحتم نمیکنه

تن خودتون سلامت باشه🩷

عمرهمسرتون ۱۲۰سال 

مثلامن کارت بگیرم اگرروزی اتفاقی افتاد بهتره اندام سالمم بیماریو ازدردرهاکنه  یه خانواده شادبشن تااینکه نصیب مور ماربشه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم میخواستم بگیرم بابام رضایت نداد🥲ولی ربطی به سن نداره ها...مردن واسه همس آدم که میخواد بره زیر خ ...

میدونم 

ولی دوست ندارم 

دست خودم نیست

شوهر منم وقتی فهمید گرفتم برای اولین بار شروع کرد داد و هوار میگفت چرا به همچین چیزی فکر کردی

ولی این تصمیم شخصیه امیدوارن همسرتون عمر طولانی داشته باشن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم میخواستم بگیرم بابام رضایت نداد🥲ولی ربطی به سن نداره ها...مردن واسه همس آدم که میخواد بره زیر خ ...

اجازه لازم نداری خودت میتونی بگیری حتی اینترنتی نه اجازه پدر میخواد ن همسر فقط باید بالای ۱۸ باشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

روزی که هیجده سالم شد این کارت گرفتم

حتی نذاشتم یک روز از  هیجده سالگیم بگذره

این چیزی بود که مدتها بهش فکر کرده بودم

نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم می‌زنم.»

اجازه لازم نداری خودت میتونی بگیری حتی اینترنتی نه اجازه پدر میخواد ن همسر فقط باید بالای ۱۸ باشی

من ۱۷سالم بود درخواست دادم رد شد

الان ۱۸رد کردم 

پدرم مخالفه عیبی نداره؟ اخع وقتی بمیرم بابام مخالفه چجوری میخوان عضوم اهدا کنن؟

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛