2777
2789
عنوان

کارت اهدای عضو همسرم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 33 پست

مک همون توسایتش ثبت کردم چند سال پیش خب این دنیا چیزی برای دلبستن نداره همه جیو ادم یه روزی از دست نیده چ بخواد چ نخواد، یک کارت گرفته، خب جبهه که نمیخواد بره🫥😂

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم می خواستم بگیرم خانواده اجازه ندادن

بعد از ۱۸ سال می گیرم یه کمس دیگه تموم شه ۱۸ سالم‌

کار بسیار خوبیه اگر می خ استی خودتم بگیر استاتر؛هم ثواب کردی هم حس بدتو به این قضیه کم می کنه

اجازه لازم نداری خودت میتونی بگیری حتی اینترنتی نه اجازه پدر میخواد ن همسر فقط باید بالای ۱۸ باشی

عزیزم ممنون میشم بگی کجا ثبت نام کردی منم خیلی دوست داشتم ولی مامانم اجازه نمیداد

ربطی به سن و امید به زندگی و فلان نداره عزیزم من الان ۱۹سالمه وقتی ۱۶ سالم بوده کارتو گرفتم

زیر ۱۸ سال کارت نمیدن عزیزم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من ۱۷سالم بود درخواست دادم رد شدالان ۱۸رد کردم پدرم مخالفه عیبی نداره؟ اخع وقتی بمیرم بابام مخالفه چ ...

بدون اجازه پدرتون اهدا میکنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من تو سایت ثبت نام کردم اونموقع ۱۸ سالم بود یادم نیست اسمش چیه مشخصات کامل میخواستن و بعدم از اداره پست اومدن با کارت ملی رفتم کارتمو گرفتم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم دارم همسرمم دارن 

وجاهت قانونی نداره البته 

بازم باید اولیا دم رضایت بدن 

ناراحتی نداره 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم ممنون میشم بگی کجا ثبت نام کردی منم خیلی دوست داشتم ولی مامانم اجازه نمیداد

بالا گفتم

چ خوب کرده ک گرفته 

ان شاءالله ک عمرشون طولانی باشه ک سایه اشون بالا سر خودت و بچه هات باشه عزیز

منن اتفاقا ۲۲ سالمه ۴ ساله ک گرفتم 😍خیلی خوبه

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

من تو سایت ثبت نام کردم اونموقع ۱۸ سالم بود یادم نیست اسمش چیه مشخصات کامل میخواستن و بعدم از اداره ...

ممنونم بعد رضایت والدین نیاز نبود؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️