2821
2789

اوتیت خارجی، یا عفونت گوش شناگر(اصطلاح هست) اگه باشه باعث خارش و درد و سوزش میشه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما تجربه داشتی

آره چهار ساله متاسفانه الآنم دارم سه تا قطره میندازم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

علایمت چیه عزیزم؟

اولش که همین درد شدید گوش ، تنگ شدن سوراخ گوشم در اثر ورم. خارش شدید . الان خارش و ترشحات. از وقتی قطره میزنم ترشحات زرد تبدیل شده به ترشح آبکی و شدتش کمتر شده . خارش هم کمتر شده . ولی بیخ گوشام درد میگیره هنوز

اولش که همین درد شدید گوش ، تنگ شدن سوراخ گوشم در اثر ورم. خارش شدید . الان خارش و ترشحات. از وقتی ق ...

من درد ندارم

ولی وقتی پنبه میدارم

ترشح زرد دارم بعد گوشم از امروز صدا میده

ب چشم یا سرتونم فشار میاره؟

من نمی‌دونم عفونته یان 

من درد ندارم ولی وقتی پنبه میدارمترشح زرد دارم بعد گوشم از امروز صدا میدهب چشم یا سرتونم فشار میاره؟ ...

ترشح داری عفونت . ممکن مال گوش میانی باشه چون میگی درد نداری. من به ریشه ی دندونم میرسه دردش . قبلا وز وز هم میکرد 

خب دکتر رفتی چطوری تشخیص داد عزیزم

سال اول که گفتن عفونت قارچی . دیگه هر چند وقتی دکتر میرفتم بهتر بودم باز عود میکرد. این دفعه ct  اسکن سر و گوش رفتم ، نرمال بود ، آزمایش قند خون ناشتا نوشت گفت ممکن یه علت زمینه ای هست که باعث میشه خوب نشی ، چون خیلی رعایت میکنم آب تو گوشم نره و باد نخوره و ...