اوتیت خارجی، یا عفونت گوش شناگر(اصطلاح هست) اگه باشه باعث خارش و درد و سوزش میشه
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آره چهار ساله متاسفانه الآنم دارم سه تا قطره میندازم
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
اولش که همین درد شدید گوش ، تنگ شدن سوراخ گوشم در اثر ورم. خارش شدید . الان خارش و ترشحات. از وقتی قطره میزنم ترشحات زرد تبدیل شده به ترشح آبکی و شدتش کمتر شده . خارش هم کمتر شده . ولی بیخ گوشام درد میگیره هنوز
من درد ندارم ولی وقتی پنبه میدارمترشح زرد دارم بعد گوشم از امروز صدا میدهب چشم یا سرتونم فشار میاره؟ ...
ترشح داری عفونت . ممکن مال گوش میانی باشه چون میگی درد نداری. من به ریشه ی دندونم میرسه دردش . قبلا وز وز هم میکرد
سال اول که گفتن عفونت قارچی . دیگه هر چند وقتی دکتر میرفتم بهتر بودم باز عود میکرد. این دفعه ct اسکن سر و گوش رفتم ، نرمال بود ، آزمایش قند خون ناشتا نوشت گفت ممکن یه علت زمینه ای هست که باعث میشه خوب نشی ، چون خیلی رعایت میکنم آب تو گوشم نره و باد نخوره و ...