2777
2789
سال اول که گفتن عفونت قارچی . دیگه هر چند وقتی دکتر میرفتم بهتر بودم باز عود میکرد. این دفعه ct اسک ...

اوه 🥲من از آزمایش اینام فراریم چون وسواس بیماری دارم

هر هفته آزمایش اینا میدم خیلی استرس میکشم سرش

و اینکه ب چشت یا سرتم فشار میاد یا سنگینی داری

نه به اون قسمتا نمیزنه ، اطراف و بیخ گوشم و ریشه ی دندونم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمی‌دونم ازمن چیه نگرانم

عفونت دیگه ترشحم داری . دکتر متخصص حتما برو کهنگی نشه عفونتت خیلی بده

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

عفونت دیگه ترشحم داری . دکتر متخصص حتما برو کهنگی نشه عفونتت خیلی بده

آخه وقتی پنبه میدارم زردی داره

بنظرت قرص آموکسی سلین بخورم    ؟میترسم دکتر برم چیزی بنویسه مشکل از سرم باشه

آخه وقتی پنبه میدارم زردی دارهبنظرت قرص آموکسی سلین بخورم ؟میترسم دکتر برم چیزی بنویسه مشکل از سر ...

نه ربطی به سرت نداره. مشکلات سر کلی علائم دیگه داره.  آموکسی سیلین سرخود نخور . آموکسی سیلین برای عفونت باکتریایی خوبه مال تو ممکن قارچی باشه حتما متخصص برو حتما

اولش که همین درد شدید گوش ، تنگ شدن سوراخ گوشم در اثر ورم. خارش شدید . الان خارش و ترشحات. از وقتی ق ...

عزیزم شما عفونت داشتی سزگیجم داشتی

من پنبه میدارم میبینم چرک زرد شده

بعد امروز گوشم میخارید سزگیجم از امروز پیدا کردم

خیلی میترسم از مغزم باشه 

عزیزم شما عفونت داشتی سزگیجم داشتیمن پنبه میدارم میبینم چرک زرد شدهبعد امروز گوشم میخارید سزگیجم از ...

من که هنوزم عفونت دارم عزیزم . چرک خشک کن میخورم. من درد دارم بیشتر الان. یکمم خارش دارم تو گوشم. ترشح و سرگیجه داری عفونت گوش. از مغز نیست. منتها همین عفونت بیخیالش شی خدایی نکرده می‌کنه یه جمجمه ولی مال تو اینجوری نیست که اگه باشه تب و لرز شدید داره تهوع و ... . دکتر رفتی؟

من که هنوزم عفونت دارم عزیزم . چرک خشک کن میخورم. من درد دارم بیشتر الان. یکمم خارش دارم تو گوشم. تر ...

نه فردا میرم نمی‌دونم وقت دارن یان

ازمنم از دیروز خارش گرف امروز سرگیجه دارم پنبه می‌زارم ترشح زرد میگیره بهش

😭 

نه فردا میرم نمی‌دونم وقت دارن یانازمنم از دیروز خارش گرف امروز سرگیجه دارم پنبه می‌زارم ترشح زرد می ...

اصلا ترس نداره عفونت دیگه . قطره و آنتی بیوتیک میده بهت😘

میترسم از مغزم باشه از کجا عفونت گوش تشیخص میده عزیزم

با دستگاه داخل گوشت نگاه می‌کنه اگه تشخیص بده عفونت گوش میانی سی تی اسکن می‌نویسه برات . اصلا علائمت ، علائم خطر نیست