2777
2789
عنوان

یکی بیاد میخوام درد و دل کنم

77 بازدید | 6 پست

مامانم چهار سال پیش منو فرستاد دوره کمک پرستاری و تو محله خودمون دیدم ( آمپول و سُرُم و فشار خون گرفتن و اینا ) ولی چون استعدادی توش نداشتم و این همه مدت هم از دوره ای که دیدم میگذره باعث شد هیچی ازش یادم نمونه . 

بعد از دوره کمک پرستاری منو فرستاد رشته علوم تربیتی بخونم و تا معلم شم الانم لیسانس همین رشته و گرفتم .

الان مامانم میگه بیا برام آمپول بزن منم استرس میگیرم چون بعد از چهار سال دارم اینکار و میکنم و تمرین نداشتم این وسط هم مامانم به جای روحیه دادن هی میگه عه داری اشتباه میزنی اینجا نباید بزنی اشتباه دستت گرفتی و فلان ، منم بعدش عصبانی شدم آمپول و زدم زمین و گفتم من اصلا بلد نیستم ولم کن ...  اونم گفت پس فکر کردی واسه چی فرستادمت دوره ببینی و اون همه پول دادم ؟ بخاطر اینکه آمپولای منو بزنی و به من برسی ... 

واقعا دلم شکست ... حس کردم خیلی مظلومم اون لحظه 

واقعیت من اصلا کاش دوره پرستاری و نمیرفتم اون موقع عقلم نمیرسید نمیدونستم قراره به دردم نخوره و توش مهارتی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دل خب اسن چیزا تکرار و تمرین میخواد شما هم تکرار و تمرین نداشتی معلومه چیزی یادت نمیمونه گل ـفکر منفی نکن. و به مادرت بگو. برو درمانگاه که اگر اتفاقی افتاد کسی باشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیز دل خب اسن چیزا تکرار و تمرین میخواد شما هم تکرار و تمرین نداشتی معلومه چیزی یادت نمیمونه گل ـفک ...

بهش میگم برو درمانگاه ولی میگه خب تو توی خونه هستی دیگه ، انگار کن دکترم🫤

بهش بگم من چیزی از دوره یادم نیست شروع میکنه غر زدن و دعوا و فلان

اگه هم نمیرفتی الان شاید پیش خودت میگفتی کاش رفته بودم و حسرت میخوردی

نه والا حسرت نمیخوردم . 

الان تموم فکر و هدف من معلم شدنه بعد مامانم توقع پرستاری داره ازم !

بهش میگم برو درمانگاه ولی میگه خب تو توی خونه هستی دیگه ، انگار کن دکترم🫤بهش بگم من چیزی از دوره یا ...

نه نکو یادم نیست. بگو مامان جان. بعضی امپولاها شرایط داره برا تزریق.. شما هم عزیز دل منی عشق منی نمیخوام اتفاقی بیفته.یه مامان که ببشتر ندارم .... اگر وقت و حوصله شو داری برو دورت یاد اوری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏