توروخدا در حقم خواهری کنید و دعام کنید خواهش میکنم شرایطم خیلی سخت شده در یه برهه خیلی حساسم ۱۰ اردیبهشت کنکورمه ...😭😭😭دعام کنید
خودم دو ماهه مریض شدم مامانم مریضه
فقط دعام کنید برا سلامتیمون و آرام و کنکورم
الهی زندگیت معجزه وار درست شه ....
میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱. دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍. امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿 آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
انشالله به هرچی میخوای برسی شادی و سلامتی و موفقیت از زمین و زمان برات بباره♥️
میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱. دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍. امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿 آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
انشالله که یه رتبه خوبی بیاری که فکر شم نمیکردی بهترین دانشگاه قبول شی فراتر از تصور هات موفقیت نصیبت شه توی زندگی نگران نباش به امید خدا همه چی درست میشه بشین از همین امشب محکم بخون از خدا میخوام بهترینها رو بهت بده توی زندگی
چشم حتما برات دعا میکنم ۱۰۰ تا صلوات برات نذر کردم به هر نیت ای که در دل داری 💙🦋🌺⭐
فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.
اخی عزیزم 🥲🤲🏻انشالله که یه رتبه خوبی بیاری که فکر شم نمیکردی بهترین دانشگاه قبول شی فراتر از تصو ...
چقدر شما قلبت مهربونه و پر ازنور و قشنگیه ❤️😭😘از این همه لطف ومحبتت اشکم در اومد الهی خوشبختی و سلامتی از زمین و اسموک برات بباره،نگاه مهربون خدا همیشه همراه زندگیت باشه ،سلامتی و عاقبت بخیری همراه همیشگی ات باشه 😘🌱✨️❤️برات بهترین هارو از خدا میخوام بهترین زندگی بهترین دانشگاه بهترین همسر...
چقدر شما قلبت مهربونه و پر ازنور و قشنگیه ❤️😭😘از این همه لطف ومحبتت اشکم در اومد الهی خوشبختی و سل ...
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه میزنی مهربونم من هر روز هر کسی تاپیک میزنه مشکل داره براش صلوات میفرستم😊
هر وقت مشکل یا گرفتاری داشتی فقط یه ریپ بزن میام برات هر چند خواستی صلوات میفرستم 🤲🏻 دعام زود میگیره انشالله که همه چی برات به خوبی پیش بره گلی 💛🥰💐
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.
خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه میزنی مهربونم من هر روز هر کسی تاپیک میزنه مشکل داره براش صلوات میفر ...
خدا حفظت کنه قشنگم♥️✨️قطعا با این قلب مهربونت بهترین تقدیرها رو خدا برات مقدر میکنه مطمعنم انشالله...😘🌹♥️
منم بخاطر این لطف بزرگت هر وقت رفتم حرم امام رضا دعات میکنم و سلامت به حضرت میرسونم🦋🤍من مشهدم...
راستی میتونم بدونم چه رشته ای میخونی؟من انسانی ام
خدا حفظت کنه قشنگم♥️✨️قطعا با این قلب مهربونت بهترین تقدیرها رو خدا برات مقدر میکنه مطمعنم انشالله.. ...
متشکرم مهربونم ارزو دارم برم زیارت یه روزی 🥲🤲🏻
منم انسانی هستم یازدهم سال بعدی کنکور دارم 😂🥲 البته جا نمونه عاشق فرهنگیان. حسابداری. روانشناسی. هستم تا ببینم خدا کدومش رو نصیبم کنه ببینم چی در انتظارم هست سال آینده سه تا رشته رو خیلی دوس دارم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
متشکرم مهربونم ارزو دارم برم زیارت یه روزی 🥲🤲🏻منم انسانی هستم یازدهم سال بعدی کنکور دارم 😂🥲 الب ...
انشالله به زودی قسمتت میشه عزیزم...منم انسانی ام🥲❤️منم علاقم دقیقا مثل خودته انشالله قبول شم حتما یه خورده تجربه ای که دارم بهت میگم🌼