2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا من اگه جات بودم نمیتونستم تحمل کنم. ادم یه احساس بدی بهش دست میده یه احساسی مثل اضافی بودن وس ...

باهم نیستن اخه ولی حس بدیه ببین خودش چیزی نمیگه ها حتی در مورد دختره نشده باهام حرف بزنه ولی من حس میکنم دپه

هعیی بدی رابطه ها همینه گاهی اوقات تو اولین نفر نیستی درحالیکه اون برای تو اولین نفره

اره کاش حالا عاشقش نبود و فراموشش میکرد من واقعا نمیخوام با یکی دیگه مقایسه شم💔

ی اکس داشتم تازه از رابطه اومده بود بیرون خیلی اصرار داشت ک باهام اشنا شه رل بزنه منم میگفتم زمان مناسبی نیس اما اینقد اصرار کرد ادعای عشق و عاشقیش ک ون خرو پاره میکرد منم قبول کردم حالا مدام یا ازش  حرف میزد یا مقایسه میکرد ببین چیزای خوب منو همیشه میگف اما ازینکه ب اونم فک میکردم بدم میومد منم کات کرد اون دنبال جایگزین بود چون نمیتونس سینگل بمونه. تا رلت موو ان نکرد نباید باهاش وارد رابطه میشدی این اشتباس ضربه شو تو میخوری

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

باهم نیستن اخه ولی حس بدیه ببین خودش چیزی نمیگه ها حتی در مورد دختره نشده باهام حرف بزنه ولی من حس م ...

زمان باید بگذره تا حالش خوب شه دیگه ولی تو اصلا راجع به دختره باهاش حرف نزن حساس میشه