دوستان کسی هست اینجا پرش عضله توی کل بدن داشته باشه وگاهی لرزش عضله از داخل خیلی نگرانم من مور مور و گز گز بدن هم دارن و درد دست و پا تیر کشیدن گاهی اوقات سرگیجه ،زنگ زدن گوش ،ریزش مو و ابرو و مژه،یا گاهی حس میکنم مورچه زیر پوستم راه میره ،وزنمم داره میاد پایین بدون دلیل ،میکروب و مشکل معده هم دارم 🥺🥲آخه من فقط ۳۰سالمه نمیدونم این علائم برای چیه چندتا دکتر رفتم دوبار ام آر آی دادم و نوار عصب و عضله سالم سالم بودن دکترا میگن برای اعصابه و قرص اعصاب میدن
عزیزم، این علائمی که میگی میتونه به استرس یا مشکلات عصبی مربوط باشه، مخصوصاً که از دکترها هم جوابهای مشابهی گرفتی. استراحت، ورزش سبک و آرامش میتونه کمک کنه. در کنار اینها، رژیم غذایی سالم و پرهیز از خوراکیهایی که سیستم عصبی رو تحریک میکنن، میتونه موثر باشه. ولی باز هم اگر این علائم ادامه داشت، شاید بهتر باشه یه نظر دیگه از یک متخصص بگیری. امیدوارم زودتر خوب بشی گلم.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
عزیزم، این علائمی که میگی میتونه به استرس یا مشکلات عصبی مربوط باشه، مخصوصاً که از دکترها هم جوابه ...
.در کل شما تاپیک های منو خوندید میدونید چندین مشکل دارم بنظر شما چرا اینقدر این علائم بین دخترهای جوون زیاد شده ؟؟؟من خیلی توی نی نی سایت خوندم نزدیک ۳۰نفر این علائم رو داشتن و حتی دکتر و ام آر آی هم رفته بودن ولی چیزی نبوده ،کاش یه دکتر میومد قطعی میگفت برای چیه دلیل علمیش و داروش🥺بخدا روانی شدیم من الان یک ساله درگیر این علائمم