2777
2789

خانوما من سرویس خواب نوزاد خریدم برند رز برن 

الان نگا کردم دیدم نزدیک چهار تومن شده 

خیلی زیاد شده

کلا هرچی خریدم زیر یه تومن نبوده همش بالای یه تومن 

گرون فروشی کردن؟

خیلی ناراحتم اعصابم خورده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای رز برن عالیه عوضش منم برای دخترم همه چی رز برن خریدم هنوز مثل اولشه خصوصا تشک گارد دار و زیر اند ...

خیلی ناراحتم 

کلا چند تا چیز خریدم شد ۲۰ تومن 

واقعاً اعصابم خورده 😭 دست خانوادم‌ خالیه نمی‌دونستم انقدر گرون میشه 

عزیزم، متاسفانه این روزا قیمت‌ها خیلی بالا رفته. ممکنه بعضی فروشنده‌ها قیمت‌ها رو بالا ببرن، ولی همیشه باید ببینی قیمت‌ها در بازار چطوره. اگه خیلی ناراحتی، میتونی یه بررسی دقیق‌تر کنی یا از فروشگاه‌های مختلف قیمت بگیری. امیدوارم اعصابت بهتر بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اره خیلی کیفیتشون بالاست پتو دور پیجش رو صدبار شستم اتفاقی نیفتاده عین روز اوله

مرسی عزیزم

پتو دورپیچ اش رو تا چند مدت تونستی استفاده کنی؟

من بچم اول اردیبهشت ایشاا... دنیا میاد یه دورپیچ بهاری خریدم اما میخواستم برای پاییز زمستونه سه دونه از این رز بزن پشمی بگیرم