2777
2789

برادرم گفته بود عروسی من نمیاد

پدر و مادرم رفته بودن که از زنش خواهش کنن بیاد (چون در واقع خانمش تصمیم می گیره) 

برادرم همونجا جلو زنش گفته بود عروسی می خواد چیکار؟ اون چند ساله داره با این پسر همه کار می کنه. معلوم‌نیست تا حالا چند تا حرومزاده ساختن و انداختن 😐😐😐

و جالبه که ازدواج من حالت نیمه سنتی  و معرفی داشت. شوهرم همکارم بود و من اون موقع کلا ۹ ماه بود که سر کار رفته بودم! اندازه ساخت یه حرومزاده از آشنایی مون نگذشته بود 😂

ولی دختر خودش همون سال با دوست پسر دوست صمیمی اش شمال رفته بود و دختره آتیشی شده بود. چون می دونست من عمه اینم تو اینستا بهم پیام داد که شما بی خانواده اید لجنید برادرزاده ات دوست پسر منو با رابطه جنسی به خودش وابسته کرده و ...

من این راز رو نگه داشتم

همین الان هم دخترش توی سوئد با یه پسر عراقی همخونه است 😐😐😐

جالبه که برادرم همچنان دنبال اینه که ایراد بذاره رو من و خواهرم. بعضی وقتا صبرم لبریز میشه و تصمیم می گبرم پته اش رو بریزم رو آب ولی باز شیطون رو لعنت می کنم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بریز رو آب توی روی خودش بگو

عزیزم آخه میگم دخترش چه گناهی کرده. این عوضیه و شعور نداره.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ریلکس باش

همینقدر متین و موقر

کارت درسته ادم با پایین کشیدن دیگران بالا نمیره

تو در اوج هستی دیگران نمیتونن بیارنت پایین همه عقل دارن میفهمن طرف از روی چه چیزی این حرفا رو میزنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
قطع رابطه کن با خانواده برادرت

قطعیم خدا رو شکر

فقط با بچه هاش در ارتباطم اونم خیلی کم

به درک نیاد عروسیت

نیومد 

برادرت و زنش خودشون این کاره بودن و هستن .....

اشتباه میکنی که نمیگی بهشون

حرفای دوستش رو باید می گفتی 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊