2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو طرف خانواده هارو دعوت کرده بودیم میوه و شام ک کیک

بقیه تاپی‌ک هام هست  ک من انگشترم رو فروختم و تولد برای بچهام یسالی گرفتم

بماند و چقد خسته و کوفته شدم

هزینه های تولد برای ۲۰ خورده ایی نفر کیک و شام میوه حدود ۱۶ میلیونو لباس های ما ک تم دوخته شده بود ۸ ...

چ بریز و بپاشیییی💪

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مبارکه ولی با اینکه هنوز بقیه تاپیک رو نخوندم انتطار نداشته باشی هدیه ها در حد خرج باشن 

خرج برای خودتون هست منتی روی مهمان نیست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

موقع پذیرایی و سفره شام خانواده شوهر و خاهرشوهزم اصلاااااا از جاشون بلند نشدن کمک بدن

و کلا سرجاشون بودن

اومدن شام خوردن دوباره رفتن رو مبل من با دوتا بچه کوچیک و مادر مریض خودم و خاهر ک پاش بسته بود جمع جور کردیم اما بخاطر مهمونی هیچی نگفتم

موقع پذیرایی و سفره شام خانواده شوهر و خاهرشوهزم اصلاااااا از جاشون بلند نشدن کمک بدنو کلا سرجاشون ب ...

از حسودیشون بوده

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

دو طرف خانواده هارو دعوت کرده بودیم میوه و شام ک کیکبقیه تاپی‌ک هام هست ک من انگشترم رو فروختم و تو ...

انگشتر فروختی برای تولد؟!

لابد فکر میکنی برای بچه هات کردی 

اون تولدو برای خودت گرفتی 

چون بچه از تولد فقط کیک و کادو و بادکنک براش مهمه که اونم بدون فروختن انگشتر میشد انجام داد همسرت چرا موافقت کرد؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️