مهی۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5540 عنوان از دستش چیکارکنم نمیخواد امتحان بده باز 139 بازدید | 12 پست یه راه حل بدید فقط میگه نمیتونم درسا رو تو یک روز جمع کنم نرم امتحان بدم بهتره همینجوریپچندتا امتحانشو پیچونده ایناهم مستمرهخستم کرده به قراندبیرستانی هم هست مثلا گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1404/02/02 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهی۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5540 چندمی پسر من رشتشو دوست نداره این مدلیه دهمه این نمیتونم چه مرگشه درس فرداش عمومیه اصلا ربطی به رشتش نداره گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مهی۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5540 ببرش مشاوره احتمالا کمالگراست گرفتارم نمیاد مشاور خسته شدم دیگهچیکارش کنم؟ مدرسه هی زنگ میزنه بهم گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 16054 دهمه این نمیتونم چه مرگشه درس فرداش عمومیه اصلا ربطی به رشتش نداره اع پسر منم دهمهرشتش چیه تجربییعنی بچتون مدرسه اصلا نمیرهیا امتحانات جواب نمیده درست
تازه___کارم عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 1341 سلام منم همیتطورمترجیح میدم نمرم کامل باشه تا اینکه یه نمره در حد تلاشم بگیرم درکش میکنم و بهتون میگم تنها کاریکه میتونید براش بکنید اینه که فعلا پشتش باشید و سرکوفت نزنید بعد از امتحانات برید پیش مشاور
مهی۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5540 اع پسر منم دهمهرشتش چیه تجربییعنی بچتون مدرسه اصلا نمیرهیا امتحانات جواب نمیده درست رشتش ریاضیه خودش انتخاب کردکلا که مدرسه نمیره الان مشکلمون امتحاناست که قرار بود بره بده همینم میگه نمیرم دیوانه شدمپنج تا امتحان بیشتر نمونده هی میگه نمیرم فردارو عوضش فلان امتحانو میرم انگار شرط بندیه😐 گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مهی۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5540 سلام منم همیتطورمترجیح میدم نمرم کامل باشه تا اینکه یه نمره در حد تلاشم بگیرم درکش میکنم و بهتون میگ ... اخه مستمره نره بدبخت میشبممدرسش هم هی به من زنگ میزنه از بس جواب پس دادم خسته شدم به قران گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تازه___کارم عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 1341 اخه مستمره نره بدبخت میشبممدرسش هم هی به من زنگ میزنه از بس جواب پس دادم خسته شدم به قران نگران نباشین معمولا مستمرارو جبرانی هم میزارن
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 16054 رشتش ریاضیه خودش انتخاب کردکلا که مدرسه نمیره الان مشکلمون امتحاناست که قرار بود بره بده همینم میگه ... اخه عزیزم خدا بهت صبر بده منم مثل شمام با این تفاوت که مدرسه نیره ولی تو خونه درس اصلا تمیخونه و تک سره میگه رشتمو برو عوض کن
مهی۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5540 اخه عزیزم خدا بهت صبر بده منم مثل شمام با این تفاوت که مدرسه نیره ولی تو خونه درس اصلا تمیخونه و تک ... امتحانارو میره بده؟ مدیر زنگ نمیزنه بهتون؟ چیکارکنیم اخه رشتش چیه؟ هنرستان دلش میخواست بره؟ گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 16054 امتحانارو میره بده؟ مدیر زنگ نمیزنه بهتون؟ چیکارکنیم اخه رشتش چیه؟ هنرستان دلش میخواست بره؟ اره مدرسه میره امتحاناتم میده ولی اصلا درس نمیخونه متاسفانهرشتش تجربیه تیزهوشانم هست الان میگه میخوام برم تربیت بدنی