مادر و دختر عین هم هستن.اونروز رفتم با شوهرم به شهری که اونحا زندگی میکنه خواهرشوهرم. بهد شوهرم گف بیا بریم خونه شون.رفتیم هنوز نشستیم کجا رفتین از اون موقع بازار رفتین چی خریدین....خدایی نگین حرف بدی نیس.من جلو شوهرش یهو بردارم بگم کجا رفتین بازار رفتین چی خریدین واقعا زشت نیس.چی جوابش بدم اینجور مواقع .البته که شوهرم آمار ثانیه ب ثانیه رو میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم از سر ذوقم برای خرید از زن داداشم میپرسم چی خریدی کجاهارو سر زدی خودم بهش پیشنهاد میکنم از فلان پاساژ خرید کنه
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه