2777
2789
عنوان

دزد تو خوابگاه

527 بازدید | 53 پست

یه دختره تو گروه خوابگاه پیام داده اینو

دیشب حدودا ساعت های 3ونیم اینا دوتا دختر اومدن اتاق ما و هم اتاقیم بیدار بوده دیده خب 

یکیش وسط اتاق بوده اون یکی عقب تر وایساده بوده 

بعد پرسیدن تنهایی یا نه احتمال میدم اومده بودن دزدی 

چون قطعا ساعت 3ونیم 4 صب وقت دید و بازدید و این کارا نیست

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

خب ـو اون چی کرده؟ مگر در اتاقا از داخل کلید نداره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شاید

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بعد چند نفر دیگم تایید کردن که دزد وسایلشونو زده و اینا 

الان خیلی میترسم ،در واقع از اینکه دوتا آدم غریبه بیان تو اتاقمون میترسم ،بعد اکثر اتاقا ۶ نفرس اتاق ما وی ای پیه و با دوستم دونفرس  ،یعنی اتاق ۶ نفره رو به ما دادن خب

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

اتاق ۶ نفره رو با ما دو نفر دادن و اون ۶ نفر قبلی ساکن اتاق همشون کلید این اتاقو دارن ،این خیلی ترسناکه

خب ـو اون چی کرده؟ مگر در اتاقا از داخل کلید نداره؟

کلید داره در ولی ۹۰ درصد قفل نمیکنن بچه ها ،یه آشپزخونه و حموم و دستشویی مشترکم بین هر دو اتاق هست توو یه راهرو اونم در داره و قفل نمیکنن خیلیا

چه ترسناک

خیلی ترسیدم منم 

میگن وسایلا و طلاهارو میدزدن و تو خواب از گوش درمیارن