2777
2789
عنوان

دزد تو خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 53 پست
ولی دیگه وقت خواب حتما قفل کنید در اتاقو

اره واقعا یه الارم بود برامون

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
قفل کنید در رو و کلید رو هم پشت در بذارید تمام دیگه راحت بخوابید

من فقط میگم اونا چه جرئتی دارن میان دزدی 

گرچه فرار خیلی راحته چون کلید چراغا نزدیک دره و فاصله تختا زیاده و خیلی تاریکه اتاق

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی برداشتن دو تا دختره ؟

نتونستن وردارن دیدن طرف بیداره

تقریبا تمام خوابگاه ها دزد دارند. مخصوصا اول مهر که دانشجویان جدید هستن.شبها در اتاق را قفل کنید و ک ...

باید کلا مغزی رو عوض کنیم با دوستم،چون کسایی ک قبلا بودن اینجا و جابه جا شدن کلیدشو دارن

اره بعد ک دیدن بیداره سوال خیلی بیخودی پرسیدن ک تنهایی؟و بعد گفتن اشتباه اومدیم ب فرضم اشتباه بیان ن ...

دقیقا ،بقیه هم تایید کردن دزدن

خیلی ترسناکه برام نصف شب دونفر وسط ظلمات اتاق باشن

داره ولی قبلی هایی ک بودن این اتاقم دارن قفلشو

میتونی مغزیشو عوض کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میتونی مغزیشو عوض کنی

قیمتش چقدره؟ میدونید شما؟

من فقط میگم اونا چه جرئتی دارن میان دزدی گرچه فرار خیلی راحته چون کلید چراغا نزدیک دره و فاصله تختا ...

خاک تو سرشون ، دزد همه جا هست مهم اینه نگران نباشی و استرس هم به خودت ندی و کلید روی در بذارید ، نمیتونن باز کنن دو بار میان می‌فهمن هر شب همین کار رو میکنید دیگه میرن پی کارشون 

این سری رفتی خونه طلا و چیزای گرون قیمتی که میشه نباشه رو بذار خونه خوابگاه نیارشون  

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به همه اتاقا بگین دزد اومده درو قفل کنن

ینی خود دزدا هم بفهمن که شما فهمیدین حتی بگین چهره یکی شون شناسایی شده

توی اتاق ما یه دختر جدید اومد از وقتی که‌ اومد وسایل گم میشد تا اینکه توی جمع گفتیم عجب دزد نامردی فلانی باباش کارگره با کلی قرض تونست اون وسیله رو بخره دزدیدن

دیدیم فردا سر جاش گذاشته:))))

به همه اتاقا بگین دزد اومده درو قفل کنن ینی خود دزدا هم بفهمن که شما فهمیدین حتی بگین چهره یکی شون ش ...

دزد ابله ولی بامرام 🤣 چی دزدیده بود حالا ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خیلی ک بشه ۲۰۰/۳۰۰ نهایت نهایت

این خوبه باز