2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتم دکتر . علایم رو گفتم . تشخیصش افسردگی بود

من تو موقعیت ی نیستم که بتونم برم پیش تراپیست 

راه دیگه ای نداری

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

من تو موقعیت ی نیستم که بتونم برم پیش تراپیست راه دیگه ای نداری

متخصص داخلی هم بری تشخیص میده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

والا من امروز پیش روان پزشک بودم تو ستار خان یکم شرح حال گرف بعدشم برد منو یه اتاق دیگه ب سرم ژل زد چنتا چیز وصل کرد ده دقیقه تو همون حالت بودم بعدش گف افسردگی شدید اضطراب شدید کمخوابی شدید گف فراموشی دارم نامه بستری داد😐😂خب من نمیخام بستری شم بهشم گفتم بستری نمیشم دارو بده گوش نداد هیچی دیگه فردا صب میریم بیمارستان بعد هنوز تکلیف حاملگی من معلوم نشده خدایااااا 😭😭😭😭کاش مامانم راضی شه نبرتم 

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

من تو موقعیت ی نیستم که بتونم برم پیش تراپیست راه دیگه ای نداری

اگه نور آفتاب مستقیم به بدنت نمیرسه (نور از پشت شیشه نه)، ماهانه یه قرص ویتامین دی پنجاه‌هزار حتما بخور.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

خاکبرسر خانواده تخمی مث ادم نمیزارن زندگی کنم خب کثافتای اشغال بزارید برم بیبی چک بخرم روانیای اشغال

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

اگه نور آفتاب مستقیم به بدنت نمیرسه (نور از پشت شیشه نه)، ماهانه یه قرص ویتامین دی پنجاه‌هزار حتما ب ...

حنما

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

هیچ اتفاق خواسی قرار نیس بیوفته ن کسی قراربیاد ن جایی قرار برم ن هیچ اتفاقی یهو نشستم پنیک میشم استرس شدید میگیرم ته دلم همش خالیه هیچ امیدی ندارم خیلی حالم بده