2777
2789
نمیزارن زندگی کنم خدا مامانمو لعنت کنه بدبخت کرد منو

شما مطمئن باش حامله نیستی

از لحاظ روان هم به پزشکت اعتماد کن

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ اتفاق خواسی قرار نیس بیوفته ن کسی قراربیاد ن جایی قرار برم ن هیچ اتفاقی یهو نشستم پنیک میشم استر ...

مثلا اونجا و ترک کنی فضای باز بری حالت بهتر نمیشه؟

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

مثلا اونجا و ترک کنی فضای باز بری حالت بهتر نمیشه؟

ن همش احساس میکنم ی اتفاقی قراربیوفته ک منو نابود کنه از وقتی خیانتای شوهرمو فهمیدم این حس امد سراغم پنیک میشم بشدت حالم بد میشه بخدا فقط بخاطر دخترم زندم 

ن همش احساس میکنم ی اتفاقی قراربیوفته ک منو نابود کنه از وقتی خیانتای شوهرمو فهمیدم این حس امد سراغم ...

آخه خیانت چرا

کاش میشد جدا میشدی؟

ناراحت شدم

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

والا من امروز پیش روان پزشک بودم تو ستار خان یکم شرح حال گرف بعدشم برد منو یه اتاق دیگه ب سرم ژل زد ...

با این حال بدت میتونی ی مادر خوب بشی قطعن ن.من الان مادر بدی ام چون حالم خودم خوب نیس

شما مطمئن باش حامله نیستیاز لحاظ روان هم به پزشکت اعتماد کن

من میدونم حاملم میدونم😭😭😭😭😭حالم بده غذا از گلوی کثافتم پایین نمیره ینی اون ادم سرشو راحت میزاره رو بالشت میخابه یک ماهه ک زندگی جهنم من جهنم تر شده دارم میمیرم اخ

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

من میدونم حاملم میدونم😭😭😭😭😭حالم بده غذا از گلوی کثافتم پایین نمیره ینی اون ادم سرشو راحت میزاره ...

خب بیبی چک بزن دیگه چرا همچین میکنی

من میدونم حاملم میدونم😭😭😭😭😭حالم بده غذا از گلوی کثافتم پایین نمیره ینی اون ادم سرشو راحت میزاره ...

خودخواه نباش بچه مادری میخواد حالش خوب باشه بهش محبت کنه الان من دختر بیچارمو همش دعوا میکنن

با این حال بدت میتونی ی مادر خوب بشی قطعن ن.من الان مادر بدی ام چون حالم خودم خوب نیس

من مجردم ب من تجاوز شده😭😭😭😭😭درد تجاوزم یک طرف درد ترس حاملگی یک طرف من نمیخام بستری شم من نمیخام برم😭😭😭😭😭بخدا خیلی بده پرستارا بدن هی میگن بخاب گوشی ندارم اونجا هیچ سرگرمی ندارم اونجا

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

من مجردم ب من تجاوز شده😭😭😭😭😭درد تجاوزم یک طرف درد ترس حاملگی یک طرف من نمیخام بستری شم من نمیخا ...

برو ازمایش بده.انشالله چیزی نیس شما گناهی نکردی.الان بخاطر تجاوز افسرده شدی شکایت کردین یان

واقعا ربط داره؟ منم شنیدم...مثلا اگه یک فردی ویتامین د، ۱۸ باشه ممکنه بخشی از علت افسردگیش این باشه؟

۱۸ کمه به هر حال.

میدونم تأثیر داره، ولی چقدرشو نمیدونم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟